Siirry pääsisältöön

Estee Lauder Kevät 2012alkuperäinen kuva

Kuullessani Estee Lauderin tämän kevään uutuuksista päästelin melkein sisäisiä riemun kiljahduksia!Daywear Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme SPF 35 on uutuus!
alkuperäinen kuva


Täysin öljytön, kaikille ihotyypeille sopiva koostumus.
Toimii myös erittäin hyvin meikin alla.
Ikisuosikki Daywear Plus sävyttävä päivävoide suojakertoimella 15 sai siis rinnalleen hyvän vaihtoehdon
alkuperäinen kuva
niille, jotka suosivat korkeampaa suojakerrointa. Jotkut saattavat vielä muistella Daywearin edellistä pakkausta, joka näytti tältä...
alkuperäinen kuva
Molemmat tuotteet siis loistavia päiväkäyttöön antamaan hiukan sävyä, suojaamaan ja tasoittamaan ihon värin epätasaisuuksia ilman meikkimäistä vaikutelmaa.

Perinteinen Daywear Plus tint mukautuu ihon omaan sävyyn muodostaen värin vasta iholla. Uusi Beauty Benefit omaa itsessään jo värin ja saatavilla kahdessa värisävyssä.

Monethan käyttävät sävyttävää Daywear Plussaa koko loppukevään ja kesän antamaan iholle tervettä sävyä ja hehkua sekä tasoittamaan ja suojaamaan. Ja tietenkin kosteusvoiteen tavoin.
Syksystä kevääseen sitten harmitellaan, kun kesän väri haalenee ja iho näyttää harmaalta, mutta peittävyyttä tarvitsee jo enemmän kuin kesällä. Näin ollen sävyttävä kosteusvoide jää pölyttymään hyllyn perälle haikein tuntein.

Mitäs jos voisit käyttää sävyttävää kosteusvoidetta läpi talven ja saada kaiken? Ihon kauniin hehkun ja sävyn, peittävyyden ja suojan pakkaselta?
Onnistuu!

Sekoittamalla sävyttävään päivävoiteeseen tippa meikkivoidetta. Jos sävyttävä meikkivoide on asteen tumma talvella, sekoitetaan siihen asteen vaaleampaa meikkivoidetta ja lopputulos on täydellinen!

Itse miksaisin kevyttä meikkivoidetta, kuten tätä uutta Estee Lauderin
Invisible Fluid-meikkivoidetta. Se on myös öljytön koostumukseltaan, joten iho on raikas ja luonnollinen läpi vuoden.alkuperäinen kuva

Ei enään näitä juttuja, että "kesällä iho on niin hyvä ja talvella paksu meikki pilaa sen.." ollenkaan..

Uusi Revitalizing Supreme global anti-aging-voide on siitä erikoinen, että sen koostumus on kuin samettisen geelin ja voiteen välimuoto.
alkuperäinen kuva
Kerrankin anti-aging-voide kaikille niillekin jotka kammoavat rasvaista tunnetta iholla.
Imeytyy välittömästi ihoon!
Sopii kaikille ihotyypeille ja kosteuttaa tehokkaasti.
Mutta koska aikuinen iho tarvitsee sitä jotain muutakin kuin tavallisen kosteusvoiteen (näin on edelleenkin..), niin tämä tuote myös uudistaa, elvyttää ja ravitsee ihoa.

Paras tulos saadaan yhdessä Advanced Night Repair-seerumin kanssa, (sen jota aloit käyttämään täytettyäsi 18 ja siitä eteenpäin tähän päivään asti) joka auttaa ihoa korjaamaan vaurioita sen soluissa ja suojaa ihoa uusien vauroiden synnyltä.

Huom! Mikäli et aloittanut 18-vuotiaana, niin myöhäistä ei ole vieläkään!

Itse ilahduin suuresti uusista primereista!
Illuminating Perfecting Primer
&
Matte Perfecting Primer

uudistavat Lauderin pohjustukset.

Jos kuka muistaa Spotlight-valoaheijastavan pohjustajan, tuntee todennäköisesti samaa haikeutta kanssani ajoittain. Nyt odotus on päättynyt ja uudet vielä paremmat tuotteet saatavilla!

Ihmiset kysyvät minulta meikissä silloin tällöin miksi pohjustusta tarvitaan. Eikö riitä, että puuteroi ihon meikin jälkeen? Miksi seerumi ja miksi kosteusvoide? Monta turhaa purkkia ja etappia lopputulokseen.

Totuushan on se, ettei hyvään lopputulokseen päästä ilman näitä muutamia tuotteita.
Lopputulokseen päästään kyllä, muttei hyvään.

Kun uhraa muutaman minuutin enemmän arkirutiiniin niin lopputulos on selvästi parempi.
Ja sen huomaa!


alkuperäinen kuva
Estee Lauder spring 2012
by Tom Pecheux


alkuperäinen kuva
Pure Color Nail Lacquer : Teal Topaz Sitruunankeltainen & Turkoosi

alkuperäinen kuva

alkuperäinen kuva

alkuperäinen kuva
Pure Color Intense Kajal Eye Crayon
Dramatic black
&
Dramatic Teal

alkuperäinen kuva

Mitä Estee Lauder kosmetiikkaviidakossa kuvastaa minulle?
Kauneutta, ennen kaikkea tyylillä!

alkuperäinen kuvaalkuperäinen kuva

alkuperäinen kuva


alkuperäinen kuva


alkuperäinen kuva


alkuperäinen kuva

alkuperäinen kuva
Kesää odotellessa...


Nautitaan kauniista kevät-talviaamuista!

 
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kryolan meikkituotteet

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme. Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :) Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen? Mielestäni muutama tärkeä seikka: Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää Väripigmentit ovat omaa luokkaansa Tuotteet ovat turvallisia käyttää Tuotteiden laatu on luotettava Hinta-laatu…

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…