sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tip Tap, Tip Tap, Tipetipe Tip Tap

Kuten yhden asiakkaan kanssa tässä tuumailimme, onhan se niin että pikkujoulut pitää olla ainakin kahdesti vuodessa :)

Yleensä ne tulevat vähän puun takaa ja äkkiä pitäisi keksiä jotain hienoa ja uutta, ehkä vähän kimaltavaakin päälle pantavaa ja mikä vielä hankalampaa, myös kosmetiikkalaukku pitäisi päivittää asiaan sopivilla tuotteilla. Kääk!

Useimmat tekevätkin nykyisin niin että tilaavat meikkaajan paikanpäälle, jolloin kaikki juhlalisukkeet seuraavat tämän pakissa mukana eikä tarvitse itse raahautua ostoksille asian takia.

Jos joku kuitenkin vielä hätääntyneenä sinkoilee kosmetiikkaosastojen kirkkaissa valoissa hädissään pikkujouluhankinnoista ja kaipaa nopeuttavaa apua asiaan, kokosin oheen listan tuotteita, joilla mitkään pikkujoulut eivät jää tylsiksi.

1) ROBERTO CAVALLI Eau De Parfum


2 ) DIOR GRAND BALL


Diorskin Poudre Libre 431
3) DIOR GRAND BALL
Dior Vernis 207
Dior Vernis 901

alkuperäinen kuva

alkuperäinen kuva4) ESTEE LAUDER/MICHAEL KORS
Kosmetiikka/iltalaukku

Sisältää:
Aurinkopuuteri/Poskipuna
Huulipuna
Huulikiilto
Kynsilakka
Sumptuous Extreme Mascara
Silmänrajauskynä


5) DIORSHOW LINER WATERPROOF 548
Dior irtoripset

alkuperäinen kuva


Koska elämää tunnetusti on myös pikkujoulujen jälkeen, on hyvä viimeistään nyt satsata siihen hyvään silmänympärysvoiteeseen.

ESTEE LAUDERIN REVITALIZING SUPREME-silmänympärysvoide tekee mitä lupaa!

 

P.S
Jos juhliin tarvitaan järeämpää rekvisiittaa, kuten eräs asiakkaani tarvitsi tilatessaan Bond-aiheisiin teemajuhliin luodinreikä-maskeerauksen aiheena ammuttu Bond-tyttö niin kannattaa vierailla Kuokkasen Peruukkiliikkeessä. Liike toimii edelleen samoissa nostalgisissa tiloissa Itäisellä teatterikujalla Helsingissä. Sieltä todella saa kaiken maskeeraukseen ja naamiointiin tarvittavan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Behind the scenes: Hääpukumalliston kuvaukset ja MUAH....

Keväällä 2019 sain sähköpostin Ateljee Aarian Terhiltä. Hän tiedusteli josko tulisin heidän tulevan hääpukumalliston kuvauksiin ...

Blogiarkisto