keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Entäs ne miehet?

Monet miehet säikähtävät jo sanaa kosmetiikka. Se tuntuu olevan monille samanlaista tuntematonta aluetta, kuin meille monille naisille K-raudan tavaraa tursuavat hyllyt.
Tuskin monikaan nainen riemastuu niin sydämensä kyllyydestä kuin postilaatikosta kolahtaa Bilteman kuvasto, kuin moni mies taas tekee.

Tietenkin aina on poikkeuksia ja iloksemme voimme huomata, että moni mies tunnistaa hyllystä kasvojenpuhdistusaineen ja kosteusvoiteen sekä myös tietää niiden eron käytössä.


Tosin voin luotettavista lähteistä kuulleena kertoa, että sangen usein miehet tunnustavat käyttävänsä (vieläkin,kyllä...) oman miestentuoksunsa edt:tä (eau de toilette) partaveden sijasta. Kyllähän se hiukan kirvelee, mutta eikös sen kuulukin? Se supistaa ihohuokosia näet ja siksi sen kuuluu kirvellä? (What??)
Parranajon jälkeen onkin tuo efekti hyvä saavuttaa, mutta mielellään ilman kirvelyä ja oikealla tarkoitukseen sopivalla tuotteella (partavesi-emulsio tai lotion) ja tuoksun voi sitten suihkia muualle kehoon. :)


Oletan, että suurin osa teistä lukijoistani on naisia ja teille asia on varmaankin jo pihvi, mutta halusin tehdä tälläisen pienen yhteenvedon ja syyspiristeen myös niille, joille informaatio on tervetullutta ja ehkä kaipaavat vaihtoehtoja jo olemassa oleville tuotteille. Seuraavassa esitellyt ihonhoitotuotteet ovat myös tuoksuttomia, joten sopivat myös herkälle iholle hyvin.

alkuperäinen kuva

Selvä pyy. Tein siis pienen gallupin lähipiirissä ja yritin selvittää miesten ajatuksia tähän kosmetiikkaan liittyen. Tehtävä ei ollut totta puhuen kovin helppo, sillä mehevämmän keskustelun olisin varmasti saanut aikaan puhumalla vaikka riistanhoidosta, auton syyshuollosta, laattojen saumausaineista ja niiden eroista, urheilusta tai päivän lounasvaihtoehdoista.No, tulokseen tulin kuitenkin ja yhteenvetona kosmetiikalta toivottiin seuraavaa:

1.Helppous
2. Mieto ja miellyttävä tuoksu
3. Hyvä saatavuus
4. Luotettavuus
5. Tehokkuus
6. Hyvä pakkaus (what??)

Näin ollen kaikki edellämainitut sopisivat myös varmaankin kuvastamaan naista, joten joku logiikka tässäkin on varmaankin..

alkuperäinen kuva


Mistä näitä tälläisiä miestentuotteita sitten saa?

Perustuotteet ja johtavat miestentuotesarjat ovat varmasti edustettuina niin mediassa kuin kauppojen hyllyjen etureunustallakin enemmän kuin hyvin ja kaikilla on niistä omat suosikkinsa, mutta jospa joskus tahtoisikin jotain muuta. Seuraavassa muutama idea vaikkapa lahjaksi tai kokeilunhaluiselle itselleen.


Clinique Skin Supplies for men-sarjasta löytyy monien miesten jo tuntemat luottotuotteet sekä mielenkiintoisia uutuuksia. Varsinkin herkempi-ihoisille löytyy hyviä ratkaisuja. Perinteinen M-lotion toimii kosteuttajana kaikilla ihotyypeillä.
Kannattaa huomioida myös silmänympärysgeeli roll-on-pakkauksessa. Nopea ja toimiva käyttää.

Suomeen rantautunut LAB Series-miestensarja sisältää useammankin hyvän ja yksinkertaisen ihonhoitotuotteen, joiden teho on myös todistettu niiden voitettua useitakin kansainvälisiä palkintoja mm. miestenlehdissä. Sarja on suunniteltu vain miehille eikä sarjalla ole naisille suunnattua linjaa lainkaan poikkeuksena monista muista valmistajista, joilla miestensarja rakentuu ikäänkuin naistensarjan kylkeen sivuhyllylle.


All-In-One Face Treatment-päivittäin käytettävä kosteuttaja toimii niin rauhoittavana, kosteuttavana kuin korjaavanakin tuotteena. Sen lisäksi se jättää iholle mattapinnan, joka kestää eikä iho ala kiiltämään päivän mittaankaan.

Samalla tuotteella siis apua juonteisiin, kosteutta iholle ja mattapinta. Uskomatonta, mutta totta.
Sopii kaikille ihotyypeille.

alkuperäinen kuva

Instant Eye Lift-silmänympärysgeeli sopii hyvin jos apua tarvitaan tummiin silmänalusiin, turvotukseen ja juonteisiin. Kevyt ja imeytyvä koostumus sopii muuten myös hyvin naisille.
alkuperäinen kuva


LAB Series Power Wash-puhdistusgeeli on öljytön tehopuhdistaja, joka ei kuitenkaan kuivata eikä ärsytä ihoa. 
alkuperäinen kuvaLAB Series-Smooth Shave Oil-parranajoöljy olisi todella tervetullut tuote Suomen markkinoillekin! Vielä sitä ei täältä saa, mutta jatkossa toivottavasti kyllä.
Tuotteen kanssa parranajon lopputulos on silkkisen pehmeä ja se kestää. Varsinkin voimakkaan parrankasvun ja vahvan partakarvan omaaville aivan loistotuote!
Miltä syksy-2013 tuoksuu?
Trussardin maskuliininen ja pehmeä My Land-tuoksu sopii syksyyn!


alkuperäinen kuva

Gucci Made to Measure Pour Homme-tunnistettava Gucci ja kuitenkin erilainen...alkuperäinen kuvaSalvatore Ferragamo Acqua Essenziale Men-
raikkaiden tuoksujen ystävälle.Prada Luna Rossa Extreme-
Ehdottoman tyylikäs!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti