torstai 31. lokakuuta 2013

Kukkivat ruusut ja pihistäjän löydöt...


Ilokseni huomasin, että kukkiahan vaan puskee vaikka huomenna siirrymme marraskuun puolelle...

Ei hullumpi syksy. ;)

Kokeilin muuten muutamaa pihistäjän löytöä...

No 7-sarjasta löytyikin todella toimivat tuotteet!
alkuperäinen kuva

Beautifully Matte Foundation-meikkivoide teki iholle ihanan kevyen ja luonnollisen meikkipinnan ja pysyi hyvin paikallaan koko päivän. Huomasin, että vaikka tuote on tarkoitettu normaali-rasvoittuvalle iholle, se sopi mainiosti myös kuivemmille ihokohdille, ei tuntunut kuivalta eikä tarrannut kiinni. Puuteria ei tarvinnut ollenkaan, meikkivoide huolehti kyllä mattapinnasta.alkuperäinen kuva
Saman sarjan Stay Perfect Blemish Cover-peitepuikko on perinteinen sellainen. Kuitenkin ohut, mutta peittävä ja kevyt koostumus. Ei missään nimessä raskaan peitevärin tuntua. Jättää mattapinnan ja sopii myös silmäluomille meikin alle. ;)
alkuperäinen kuva

Stay Precise Felt Tip Eyeliner- silmänrajaustussi toimii hyvin käytössä eikä sotke. Väriä tulee sopiva määrä huopakärjestä johtuen, joten helppo käsitellä oikeasti. :)

2 kommenttia:

  1. Teillä on siellä aina niin kaunista ja jotenkin rauhoittavan oloista. Ihanasti saat vangittua näihin kuviin sen tunnelman! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta! Täällä on aika rauhallista kyllä. :) Se sopii hyvin työn vastapainoksi. Kiva jos fiilis välittyy sinnekin...Muutamana aamuna on aurinko tullut niin sopivasti horisonttiin että oli pakko jalkautua kuvailemaan syksyistä maisemaa ja syksyn värejä. :)

      Poista