maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulu on jo ovella...Koska joulu alkaa jo kolkutella ovella alan tapani mukaan vasta nyt herätä siihen karmaisevaan todellisuuteen ettei minulla ole yhtäkään lahjaa valmiina joulun kyläilyihin.
Ja miksi tämä sama traditio toistuu joka vuosi? Enkö koskaan opi hankkimaan lahjoja ajoissa, ajatuksella ja vain rauhallisen tyytyväisenä myhäilemään, kun lahjansaajat aukovat umpisolmuisia, kauniisti koristeltuja pakettikääröjään raivon vimmalla. Ehkä en haluakaan olla täydellinen joulunhengetär ja tuoksua neilikalta ja omenilta?Tuntuu, että ennemminkin etsin joulua edeltävinä päivinä ympäri taloa kuumeisesti jostain jotain sopivaa lahjapaperin tyyppistä ratkaisua ja kieritän kääröt kiinni viimevuoden ylijääneillä paperinaruilla.

Tämä on se kamala totuus, mitäs sitä kaunistelemaan. Ajatushan kuitenkin on se tärkein vaikka toteutus ontuisikin.Käväisin katsomassa Helsingin keskustassa jouluvaloja ja join yhden pirtelön

Ben&Jerry`s-baarissa ja palasin hälinästä äkkiä kotiin - ilman yhtään lahjaa.


Vaihtoehdot jäivät siis suppeiksi, tai niin luulin kunnes...

...lähdin pyörimään jouluostoksille The Hut-nettikauppaan...


Christmas Branding Alpine Crew Neck Sweat - Super Warm Red
Joulu-swetarit The Hut verkkokaupasta...

Christmas Branding Reindeer Knitted Jumper - Dark Navy


Joules Women's Field Wellies - Magenta
Naisten Joules-saappaat The Hut verkkokaupasta...
Star Wars R2-D2 iPhone 4/4S Case
Star Wars- IPhone-kotelo The Hut verkkokaupasta...

Elizabeth Arden Visible Difference Skin Balancing Starter Set
Elizabeth Arden ja muut kosmetiikan lahjapakkaukset...

Kaikenlaista lahjaksi sopivaa löytyy nettitavarataloista, nopeilla toimituksilla ja edulliseen hintaan. Miksi siis mennäkään merta edemmäs kalaan? Taidankin vain keittää kahvit ja nautiskella joulutortuista ihan kotosalla...

Lahjojen saajat ymmärtävät varmasti, että ajatus on mukana ollut vaikka fyysistä rasitusta on tänä jouluna säästelty... :)


Rauhaisaa joulun odotusta myös teille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti