Siirry pääsisältöön

Bio-Oil

Mikä ihmeen Bio-Oil?

alkuperäinen kuva


Kuulinhan tästä jo ohimennen ajat sitten, mutta on jäänyt jostain syystä testaamatta. Nyt sitten sain kokeiltavaksi pullon ihan USA:sta asti, sillä sukulaiset olivat tähän ihastuneet ja siellä päin maailmaa on kuulemma taas kovasti tapetilla tuo tuote.

Heti vaan sitten kokeilemaan ja miellyttävältähän tuo tuote tuntuu iholla.

Ryhdyin tutkimaan tuotteen käyttöominaisuuksia ja löysin netistä vaikka mitä mielenkiintoisia tietoja tuotteesta.
Bio-Oil soveltuu loistavasti mm. seuraaviin käyttötarkoituksiin ja ongelmien korjaamiseen:


1) Kasvojen kosteutus, punakkuuden häivytys, anti-aging-ominaisuudet

2) Akne-ihon hoito ja aknearvet

3) Herkän ja kuumottavan/kirvelevän ihon rauhoitus

4) Ihon kuivuus ja hilseily

5) Päänahan ongelmat

6) Raskausarvet

7) Pigmenttimuutokset

8) Arvet

9) Ihon epätasainen väri tai pigmenttimuutokset

10) Silmänympärysihon hoito ja juonteet

11) Miesten iholle ennen (valmistaa) ja jälkeen (rauhoittaa) 
parranajon

12) Kulmien nyppimisen jälkeen rauhoittamaan ihoa ja tasoittamaan punoitusta

13) Meikkivoiteen sekaan tai meikkisieneen ennen meikkivoiteen levitystä

14) Aurinkovoiteen sekaan tai alle

15) Kylpy- tai kasvojenpesuveteen tippoina torjumaan ihon kuivuutta ja pehmentämään ihoa


Tuote soveltuu sekä kasvojen että vartalon iholle. Sen koostumus on hyvin imeytyvä ja kevyt eikä tunnu rasvaiselta iholla. Pukeutuminen on mahdollista heti tuotteet levityksen jälkeen. Tuotteessa on hyvin kevyt tuoksu, joka katoaa nopeasti tuotteen imeytyessä iholle ja se on hinnaltaan erittäin kuluttajaystävällinen! ;) 


Ja sehän tietysti jonkin verran myös kiinnostaa että julkkikset kuten Kim Kardashian, Helena Christensen, Sienna Miller ja monet muut kertovat olevansa tuotteen vankkumattomia käyttäjiä. 

alkuperäinen kuva


Suomessa Bio-Oil:ia myyvät ainakin apteekit, luontaistuotekaupat sekä suurimmat tavaratalot.
Netistä voit ostaa edullisesti ja isompiakin määriä vaikkapa seuraavan linkin kautta:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kryolan meikkituotteet

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme. Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :) Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen? Mielestäni muutama tärkeä seikka: Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää Väripigmentit ovat omaa luokkaansa Tuotteet ovat turvallisia käyttää Tuotteiden laatu on luotettava Hinta-laatu…

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…