perjantai 28. helmikuuta 2014

No7

Hahaa!
Taas löytyi hyvää halvalla! :) Viitaten siis aiempiin postauksiin, joissa olen silloin tällöin etsinyt pihistäjän helmiä kosmetiikkaviidakon syövereistä kaikille niille kuluttajille, joita kiinnostaa myös edullisempien sarjojen tarjonnasta tehdä löytöjä.

Usein suhtaudun aika epäileväisesti tuotteeseen jos sen hinta on alhainen. Oikeastaan siksi, että olen niin monesti huomannut eron käytännössä. Arvokkaampi hinta ei suinkaan aina koostu vain näyttävämmästä purkista tai mainoskampanjan hinnasta, vaikka monesti ehkä on niinkin. Brändin tunnettavuus ja imago maksaa tietenkin.
Mutta usein on niin, että hintaero johtuu käytetyistä raaka-aineista ja tuotantomenetelmistä, jotka ovat hiukan arvokkaammilla tuotteilla myös kehittyneemmät.

Tosin joskus saa maksaa tuotteesta kalliin hinnan ja huomaa ostaneensa ilmaa = huonon tuotteen.

No nyt tutustuin sarjan No7 muutamaan uutuustuotteeseen. Ja vaikka tuotteiden hinta sijoittuu edulliselle puolelle niin löysin monta uutta suosikkia itselleni.

Ihan ensimmäiseksi haluan esitellä teille todellisen löydön!
Olen höpissyt jo jonkin aikaa CC- ja BB-voiteiden erinomaisuudesta niille, jotka haluavat luonnollisen, mutta tasaisemman ihon ilman meikkivoidetta. Tai käyttää em. voiteita koko kasvoilla ja peittää vain paikallisesti ongelmakohdat, jotka tarvitsevat enemmän peittävyyttä, jolloin lopputulos on kevyempi. Tai niille joilla on kiire, eikä mahdollisuutta tuhrata aikaa meikkivoiteen huolelliseen viimeistelyyn.
Olen kokeillut jonkin verran erilaisia CC- ja BB-voiteita ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta pettynyt usein tuotteiden koostumuksiin. Joko tuote on ollut vaikea saada nopeasti tasaisesti ja kauniisti iholle. Se on ollut liian kuiva ja jämähtänyt kuivalle talvi-iholle epätasaisiksi läiskiksi, tuotteessa on ollut epämiellyttävä tuoksu, huono värisävy tai tuote on ollut niin ohut ja kosteuttava, ettei se ole peittänyt/tasoittanut käytännössä mitään =Keisarin uudet vaatteet.

No nyt löytyi myös edullisemmista sarjoista HELMI!!!!Tuostapa ei koostumus enään mainiommaksi muutu. Tasoittaa, kosteuttaa, helppo levittää iholle tasaisesti (myös kiireessä) siveltimellä, sormin tai sienellä. Kevyt, hyvä tuoksu ja myös ihon ikääntymistä ennaltaehkäisevät anti-aging-ominaisuudet tuotteessa. Suojakerroin ja Hypo-allergeeninen (allergiaa yleisimmin aiheuttavat ainesosat minimoitu) koostumus tekevät tuotteesta loistavan kaverin myös herkkäihoisille. 

No7 Pampering Dry Oil Body Spray-vartalon kuivaöljy on tosi helppo levittää koko kroppaan hienon hienon suihkeensa ansiosta joka ei esimerkiksi selkäpuolella tarvitse ollenkaan erikseen käsin imeyttämistä, joka helpottaa suuresti tuotteen saamista kaikkialle vartalolle. Miellyttävän kevyt, hiukan vaniljainen tuoksu (ei liian makea..) ja "rasvattomuus" saavat tämän tuotteen jäämään omalle käyttölistalle ehdottomasti! :)
No7 Beautiful Skin Hydration Mask- kosteuttava naamio yllätti täyteläisyydellään ja riittoisuudellaan minut totaalisesti. Ajattelin, että taasen yksi "kosteuttava" naamio, kokeillaanpa sitten. Mutta tuote tosiaan oli kosteuttava! Iho oli kuin vauvan peppu ja ihon värikin tuntui tasoittuneen kummasti. Tästä lähtien käytän ainakin kerran viikossa. Huomioitavaa: riittävyys...hyvin pieni määrä kerralla riittää..


 Muutama oikeasti hyvä uutuus tuli siis taas löydettyä ja kestosuosikeista ei tietenkään tarvitse myöskään luopua... :) Kevään kukat tuoksuvat jo
...


2 kommenttia:

  1. Hei! Sain juuri tietää että No 7 maahantuonti on loppunut :( Kosmetiikkaosasto vinkkasi.

    VastaaPoista
  2. No voi ei! Pitää etsiä uusia löytöjä sitten vaan...:)

    VastaaPoista