perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kesälöydöt 2014...

Kesälöydöt...

alkuperäinen kuva

Estee Lauderin uusi Clear difference -sarja sisältää ihon rasvoittumista tasapainottavan  seerumin lisäksi myös täsmätuotteen näpyille paikallisesti käytettäväksi.

Sekä uuden koostumuksen omaavan BB-voiteen nimenomaan rasvoittuvalle iholle. Jos iho on normaali tai pintakuiva on edelleen valikoimassa tuo normaali BB-voide, joka varsinkin kesäiholle antaa suojaa ja tasoittaa hienosti ilman meikin tuntua. Ehdottomasti edelleen yksi omista suosikkituotteista!

Kun tuotteen levittää iholle, tuntuu kuin se olisi liian paksua! Ensin säikähtää asiaa kunnes välittömästi tuote tuntuu kuin sulavan oman ihon pintaan ja sävyyn ja lopputulos on todella hyvä.

Estee Lauderilla muuten valikoimassaan taas myös tuo kauan kaivattu vaalea huultenrajauskynä Double Wear Lip Pencil 20 Clear...


Tahdonko tuoksua kesälle?
Juicy Couturen Malibu Collection-tuoksut tuovat mieleen kuuman auringon ja rannan. :)


Roberto Cavalli EXOTICA saatavilla vain rajoitetun ajan...
Värikäs kesä Chanelin kesäkokoelmassa...

  


Auringon paisteessa suojaa ja hoitaa Australian Gold-aurinkotuotteet, joita saa nyt Suomesta myös Stockmanneilta. Tutustuin sarjaan aikoinaan Floridan auringon alla ja sen koomin en ole muihin koskenut. Uskomattoman kevyt koostumus imeytyy nopesti, ei tahmaa eikä tahraa. Ja mikä tärkeintä, ei tunnu tavalliselta paksulta aurinkotuotteelta. Rusketusta tuote ei ole estänyt, ainoastaan palamisen. Mitä muuta uutta?Michael Kors-meikkituotteet ovat olleet saatavilla jo jonkin aikaa Helsingin keskustan Stockmannilla ja nyt piste avautuu myös keskustan Sokokselle. Monta hyvää uutuutta kätkeytyy tähänkin tuttavuuteen ja koko meikkilinja on hyvin selkeä. 

Tuotesarja jakaantuu kolmeen päälinjaan: Luonnollisen sporttinen SPORTY, Naisellisen seksikäs SEXY ja Tumma Hollywood Glamour GLAM

Kuhunkin linjaan kuuluu sekä oma tuoksunsa että linjaan soveltuvat meikkisävyt.


                                         Michael Kors After Sun Gelee tuoksuu miedosti mm. appelsiininkukalle,mandariinille ja myskille ja sopisi hyvin käytettäväksi kosteustuotteena vaikka läpi vuoden. :)


Liquid Shimmer Dry Oil Spray-kuivaöljysuihke antaa iholle hohdetta ja pehmeyttä.


Sarjassa muuten loistavat aurinkopuuterisävyt GLOW, FLUSH (kuin aurinkopuuteri ja poskipuna yhdessä...)ja BEAM!

And if it rains... remember... 

alkuperäinen kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti