maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kestopigmentointi

Heipä hei taas pitkästä aikaa! :)

Nyt on kevätlomailtu ja touhuttu kaiken näköistä taasen. Kerkesin vaihteeksi tännekin käymään ja kertomaan kuulumisia.

GMC-Studion palveluihinhan lisättiin alkuvuodesta myös 3D-kestopigmentointi sekä viivatekniikalla että täyttötekniikalla, niin kulmien, silmänrajausten kuin huulienkin osalta.
Teemme niitä täällä Kirkkonummella tällä hetkellä. 

Kestopigmentointi helpottaa hurjasti arkea ja auttaa jos jostain syystä itse ei jaksa, osaa tai viitsi piirtää silmänrajauksia tai kulmia aamulla. Pigmentointi auttaa paljon myös, ihmisiä joiden karvankasvu on vähentynyt tai loppunut kokonaan.

Minun piti jo tehdä postausta aiheesta Teille aiemmin, mutta kuvien ottaminen on jotenkin jäänyt ja vasta nyt sain aikaiseksi tutkia uutamat kuvat esille laitettavaksi tännekin.

Alla siis sekä vaaleammat että tummemmat kulmat eri ikäisille ihmisille ja eri muodolla.

Iholla kuitenkin molemmissa vielä hurjasti punoitusta ja kudosnestettä, sillä pigentoinnit kuvia otettaessa juuri tehty.Alla olevassa kuvasarjassa mallilla myös kulmakarvojen täyttötekniikall tehdyn pigmentoinnin lisäksi silmien ylärajaus-pigmentoinnit. Kaikki värit ja tarvikket SWISS COLOR.
Molemmat mallit antoivat minun valita heille kulmien muodon ja sävyn, mukana suunnittelussa ja tekemisessä myös GMC-Studion Redneck Finland. :)


Kaikki pigmentointipalvelut voi ostaa suoraan nyt myös verkkokaupastamme  ja ne voi maksaa kätevästi myös Collector-laskulla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti