torstai 19. toukokuuta 2011

Kesämorsian?

Morsian!                                                    
Tärkeintä nyt on ihon hehkeys!
Värivalinnat voivat olla melkein mitä vain, kunhan iho hehkuu kauniisti. Se voi olla luonnollinen vaikka pohja olisikin peittävä! Naamiomaiset mattameikit hylätään heti!

Ja kroppa kuntoon hyvissä ajoin!
Sisley exfoliant moussant energisant-vartalokuorinta vaahtoaa ihanasti ja riittää loputtomiin. Todella tehokas.
Vartalon kosteutukseen kannattaa kokeilla nyt uutta Clarinsin etxra-firming body cream tai lotion. Molemmissa huumaava tuoksu… Oma suosikki creme, jonka täyteläisempi koostumus hoitaa jopa kuivat jalat ja kädetkin.
Kannattaa huomioida myös usein unohdetut kyynärpäät, sillä useimmissa hääpuvuissahan ei ole hihoja…

Ihonhoitoa kasvoille myös ennen häitä…
Suuriin hoitomuutoksiin ei kannata ryhtyä, jottei iho reagoisi epätoivotulla tavalla. Mutta sopivan tehoseerumin ja kuorinnan sekä mahdollisesti naamioiden käyttäminen ennen häitä on hyväksi, jotta hääpäivänä iho olisi parhaimmillaan!
Sensain peeling powder on sopivan mieto kuorinta vaihtoehto herkkäihoisellekin. Raskaampaa sarjaa  edustaa La Merin timanttihiukkaskuorinta.
Seerumeita riittää tällä hetkellä joka lähtöön, mutta kuivalle iholle antaa ihanan kosteuden ja kimmoisuuden Chanelin Hydra beauty-kosteuttava seerumi. Tuoksu on myös mieto ja tuote sopii kaikille , joiden iho talven jälkeen kaipaa kosteutta!
 
Aikuisen naisen kannattaa antaa iholle tehopotku Sisleyn Global firming-kiinteyttävällä tehoseerumilla
Ja samasta sarjasta löytyy myös uskomattoman heleyden takaava Radiance Anti-aging concentrate niin ikään aikuisemmalle iholle tai jos iho on jo menettänyt kiinteyttä.

Jos haluaa jotain ihan uutta, kannattaa tutkailla La Merin vasta myyntiin tullutta The Radiant-seerumia
 joka antaa iholle myös upean heleyden ja kiinteyden. The radiant-seerumi myös rikkoo pigmentaatiota siellä missä melaniinin tuotanto on ylivilkasta ja ehkäisee tästä muodostuvia ongelmia kuten maksaläiskät ja pigmenttimuutokset  ja näin ollen tasoittaa myös ihon sävyä.  Supistaa ihohuokosia ja sopii hyvin myös meikin alle.
Herkkäihoisen ja reagoivan ihon omistajan kannattaa hoitaa ihoärsytykset kuriin ennen suurta juhlapäivää, jottei meikin teko hankaloituisi.
Tämä onnistuu esimerkiksi Estee Lauderin Advanced Night Repair seerumilla
joka korjaa ihovaurioita ja rauhoittaa ihoa. Toimii erityisen hyvin punoittaviin kuiviin läiskiin myös.Sanotaankin, että kaikkien yli 18-vuotiaiden naisten tulisi käyttää tätä tuotetta joka päivä. No prosentti on varmaankin aika pieni.  Saman sarjan Verite-linja on myös herkän ihon rauhoittava linja ja sen emulsio toimii erinomaisesti myös herkkäihoiselle sulhaselle rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen.

Häämeikin pohjustus
Häämeikki kannattaa pohjustaa hyvin, eikä oikeanlainen pohjustus tee meikistä yhtään raskaampaa.
Kokeile Macin Prep+Prime-pohjustusta jos omaat normaali, kuivan tai sekaihon. Samasta Prep+Prime linjasta myös muuten erinomainen huulimeikinpohjustus, joka toimii hyvin varsinkin kuivempien, pitkäkestoisten huulipunien alla. Se poistaa mattahuulipunien epämiellyttävän kuivuuden tunteen ja saa niiden käytön tuntumaan miellyttävältä.
Jos ihosi kiiltää helposti ja ihohuokoset ovat laajentuneet, kokeile YSL top secret –meikinpohjustajaa seka-rasvoittuvalle iholle
joka häivyttää varmasti huokoset, mutta ei jämähdä liian mattaiseksi kuten monet samankaltaiset pohjustajat.
Erittäin helposti kiiltävän ihon omaavan kannattaa kokeilla ammattilaisten salaista asetta. Mac:in Face Protect Protection Visage SPF 50 kiinnittää meikin ja pitää kiillon poissa varmasti koko päivän!
Shiseidon Refining makeup primer-meikinpohjustaja on helppo valinta koko kasvoille. Ihan sama tuote toimii hyvin myös silmä- ja huulimeikin pohjustuksessa, joten et tarvitse montaa eri purkkia..
Kuivaihoisen pelastus on valoaheijastava YSL top secret-meikinpohjustaja.

Meikkivoide kevyt, mutta hyvin tasoittava!
Kesällä meikin toivoisi olevan mahdollisimman ohut ja hengittävä. Peittävyys ei yleensä ole ensimmäinen argumentti, joka esitetään uutta meikkituotetta haettaessa. Mutta häämeikin pohjan on kuitenkin hyvä olla myös peittävä, jo ihan valokuvienkin takia. Paksu sen ei silti tarvitse olla.
Kuivemmalle iholle Chanelin uusi Vitalumiere Aqua
sekä rasvoituvalle iholle Armanin Face fabrik  antavat iholle sen upean heleyden.
Shiseidon refining-meikkivoide
myös antaa hyvän peittävyyden olematta paksu ja se sopii mainiosti kaikille ihotyypeille..

Muista valovärit!
Jotta saat ihon mahdollisimman hehkeäksi, tarvitset meikkivoiteen lisäksi hyvän valovärin. Näitä ovat Armanin Sheer liquid - nestemäinen valoväri
tai puuterimaisena YSL:n kausituote 
palette pink celebration face highlighter. Valovärin voi käyttää sellaisenaan meikin alle tai paikoitelle meikin päälle tai sitten yksinkertaisesti sekoittamalla se meikkivoiteeseen. Jos käytät valopuuteria, niin lisää se vasta lopuksi irtopuuterin päälle.

 Poskipuna on ehdottomasti tänä kesänä voidemainen! Kokeile YSL Creme de blush. Vaikka värisävyt  ovat napeissa ensin silmälle vähän liiankin räväkät, on lopputulos kevyt ja hehkeä! Ja tämä poskipuna oikeasti häivyttyy vaikka puuterin päälle!
 
Meikin kiinnitys kannattaa tehdä superohuella ja helmenhohtoisella irtopuuterilla. Kokeile Sisleyn transparent loose powder 2 rose orient
tai Guerlain meteorites-puuteripallot, joissa kuitenkin irtopuuterin keveys.
P.S Löytyy myös compacti versiona (käsilaukkuun).

Luomivärit kesämorsiamelle Armanin pehmeistä yksittäisväreistä. Tai sitten varma valitsee vedenkestävät tuotteet silmämeikkiin!
Rajauksessa paras uutuus! YSL waterproof eyepencil kestää kyyneleet ja sateet! Tosi pehmeä koostumus levittyy luomelle tasaisesti ja raapimatta!                                                                   Helppo työstää yksinäänkin vaikka koko silmämeikiksi.
Mascara kannattaa myös ottaa kyyneleet kestävänä vaihtoehtona, joita ovat esimerkiksi kaikki 38`asteen ripsivärit. Pysyvät hyvin, mutta voidaan poistaa lämpimällä vedellä. Näitä on saatavilla esimerkiksi Sensailla, Estee Lauderilla, Shiseidolla ja Cliniquella.
 Vedenkestävän ystävä valitsee YSL:n uuden En-Tule-Yöksi-Kotiin mascaran. Tunnetaan myös nimellä Mascara Singulier Nuit Blanche...
Tällä mascaralla siis niin pysyvä koostumus (24h), että häämatkalle voi hilpaista aamulla hätätapauksessa vaikka samat ripsivärit silmissä.

Kynnet kuntoon!
Käsihoidon lisäksi tarvitaan hyvät peruslakat.
Chanelin Beaute des Ongles nail polish base coat-pohjalakka tasoittaa hyvin kynttä ja antaa sille siistin maitomaisen vaalean pohjasävyn, joka kiireiselle sopii arkena yksinkin päällyslakan alle. Joskus vaikka yksinkin.
Estee Lauderin uusi Pure Color- kynsilakkasarjassa myös täydellisen siisti perusväri Ballerina Pink
, joka muuten muistuttaa kovasti takavuosien Chanelin hittilakkaa Ballerina, jota saa myös edelleen.
Päällyslakka viimeistelee lakkauksen ja antaa kiillon, Chanel extreme shine top coat on ehkä markkinoiden toiseksi paras, LCN:n Super Hardener Top Coat:in jälkeen!


Häämatkalle?
Aurinkoon ota mukaan suojavoiteet, mutta älä perinteisiä. Kokeile vaikka vaihteeksi Biothermin Skin Vivo-sarjan aurinkosuojavoiteita
joiden koostumus on todella ohut. Ei jätä rasvaiseksi ihoa eikä iho kiillä. Ei myöskään tuki ihohuokosia  ja on ihoa hoitava tuote myös. Löytyy suojakertoimella 15, 30, ja 50.
Australian Gold- aurinkotuotteet ovat hintatasoltaan edullisia ja laadultaan hyviä! Hankalampia vain löytää suomesta. Kannattaa tilata tai hakea ulkomailta. Erikoisinta sarjan tuotteissa on rusketuksen hyvä saanti ilman palamista suojakertoimesta huolimatta. Ihanaa!
Vartalolle  Estee Lauderin Bronze Goddess-tuotteita!Varsinkin After sun-tuotteen tuoksu on hyvä ja tuote sisältää pienen prosentin itseruskettavaa ainesosaa, joten rusketus myös säilyy kauemmin. Huom! Toimii hyvin myös ympäri vuoden kosteusvoiteen tavoin ja antaa väriä luonnollisesti.

Entäs sulhanen?
Koska hääpäivä on perinteisesti morsiamen kaunistautumiseen pyhitetty, unohdetaan sulhasen ehostaminen helposti. Ja tämä tuntuu sopivan sulhasille vallan mainiosti.(Hääkuvassakin kuitenkin on kaksi henkilöä)
Sulhasen ehostukseen riittää kuitenkin peiteväri, kivipuuteri ja aurinkopuuteri.  Miehenkin iho on tärkeää puuteroida ennen kuvausta, jottei sulhanen kiillä kilpaa auringon kanssa viimeisen päälle meikatun morsiamensa vieressä.
Peitevärillä voidaan tasoitella ihon pikku virheet ja mahdolliset tummat silmänaluset (häästressi).

Jos häät ovat kovin kuumana päivänä, sulhasen puku on villasekoitetta tai jännitys aiheuttaa muuten tuskan hikeä, kannattaa sulhon tutustua talkkiin, jota saa myös tuoksuttomana versiona. Ei tarraudu paita selkään kiinni eikä kaulus kurista!

Extraa!!
Chanelin tuoksujen ystäville  ja kaikille kesämorsiamille
   
kuin luotuja ovat Chanel Chance eau tendre:en ja Chanel Chance eau fraich:en tulleet Sheer moisture mist-kosteuttava suihke ja shimmering touch-kimallegeeli. Kimallegeeleissä kimalle on hillitty, discopallo ei häikäise ohikulkijoita...

Ja lopuksi....
.... Nauti joka hetkestä!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto