lauantai 12. elokuuta 2017

Häät-lehden kuvaukset Wiurilan kartanolla...


Jokin aika sitten käväisin Häät-lehden kuvauksissa Wiurilan kartanolla tekemässä kuvauksiin meikkejä. Otettiin instaan (gmcstudiominna) myös muutamia live-videoita aiheesta, joka oli hauskaa kokeilla myös. En ole kauheasti työpäivistä tähän asti muuta materiaalia taltioinutkaan kuin kuvia lähinnä. Mutta mielenkiintoinen ja vaiherikas päivä oli kartanolla kyllä ja ihania kokonaisuuksia syntyi, joista sitten lisää Häät-lehden  Lokakuun 2017 ja Tammikuun 2018 numeroissa.


Tutustuin pikaisesti myös kartanon miljööseen, joka oli kaunis ja tarjosi monenmoista aktiviteettia ravintoloineen, museoineen, hevostalleineen ja golf-kenttineen. Kartanon juhlasalissa järjestetään myös paljon hääjuhlia ja miljöö onkin varmasti tuohonkin tarkoitukseen mitä mainioin. Söin myös maittavan lounaan ravintolan lounasmenusta meikkienvaihdon välissä, jotta pysyisin koko päivän virkeänä (ruuan tuoksu leijui niin vastustamattomasti työtilaan, että syömättä jättäminen olisi ollut rikos). Kuvattavia pukuja kuitenkin tuon päivän setissä oli noin 12 kappaletta, joten meikki- ja kampauslookejakin jonkin verran vaihdeltiin.





Iralle tein voimakkaan silmämeikin ja tulipunaiset huulet.


Kauniita koruja hiuksissa Ninkalta.


Morsiuskampauksiin yhdisteltiin paljon kukkia ja koruja sekä jopa hattuja.


Kylmä kahvi kaunistaa...






Jennan beige/kulta yhdistelmä. Hattu: Dramaeu











Kartanon juhlasalin tunnelmaa.





Kaivokukka oli toimittanut kuvauspäivän kukat ja kukkaseppeleet.





Hauska yksityiskohta, suuret lehtikorvikset by:desing sinivuokko











Päivän upeista kampauksista vastasi: Luxgroupin Maryanne Lavastre. Hieno uusi tuttavuus, Maryanne työskentelee Turun suunnilla ja tekee myös hää- ja juhlakeikkoja. Suosittelen lämpimästi jos sieltä päin etsitte kampaajaa!



Työpisteen pari tärkeää...












Tuoli oli raahattu ulos mahdolliseksi rekvisiitaksi. :) Hauska yksityiskohta tyhjillään seinän vieressä...





Kartanon miljöö oli mukavan rauhallinen ja erittäin kaunis.




Kiitos kaikille mukavasta päivästä, Nähdään taas jossain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto