tiistai 30. heinäkuuta 2013

Aikuisen naisen meikkaus


Erään kerran puhelimeni soi ja asiakas tiedusteli häämeikkausta sekä kaason meikkausta Vantaan Tikkurilassa sijaitsevaan Hiusmuotoilu Pienoon.

Puhelun loppuvaiheessa asiakas hiukan varovasti vielä mainitsi, että kyseessä olisi aikuisia naisia ja onnistuisiko myös tälläinen meikkaus mahdollisesti. Puhkesimme asiakkaan kanssa yhdessä sydämelliseen nauruun ja vakuutin hänelle ettei sekään olisi ongelma.

Ymmärrän kuitenkin hyvin hänenkin huolensa asiassa, sillä iho ja piirteet muuttuvat vuosien myötä ja kauden "trendimeikki" ei aina välttämättä ole se paras vaihtoehto, kun haetaan näyttävyyden ohella tai sijasta tyyliä ja hillittyä lookia. :)

Hiuksista huolehti ammattitaidolla Hiusmuotoilu Pienon Terhi.Aikuisen naisen iholle meikin alle hoitavampi voide, pohjustus tehdään huolellisesti ja ihon vaatimukset huomioiden. Silmämeikki hyvin kevyt ja jos käytetään luomivärejä niin pidetään painopiste yläluomella (ei siis voimakkaita alarajauksia,yms..).Erittäin hyvä pohjustus luomelle ennen luomivärejä! Heleä iho ja poskipunaa mukaan, tietenkin vältetään liian raskasta meikkipohjaa! Toinen vaaratekijä piilee liian vaaleassa meikkivoiteessa. Kulmakarvat saavat olla huolitellut mutta luonnollisen sävyiset. Korostetaan kasvojen kauniita puolia ennemmin kuin peitellään virheitä.


Iloa ja naurua mahtui tähän keikkaan paljon ja vieläkin hymy huulilla kirjoittelen tätä postausta kesäisestä tapaamisestamme.


Kaaso valmistautuu juhlaan.Morsiamen upea turkoosi juhla-asu.

Onnea ja kaunista kesää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto