perjantai 20. marraskuuta 2015

Gaala-iltaan...Hiuskoru: Amy Cesise

Ystäväni ja asiakkaani Burleski-taiteilija Mimmy Snowflake otti yhteyttä minuun ja Salon SimoNetan Mariin, sillä hänellä oli tulossa gaala-ilta ja tarvittiin sitä tarkoitusta varten meikkaus ja kampaus. 
Mimmy on aiemminkin antanut minun kuvata hänen kasvonsa täysin meikittä ja niin sain myös tällä kertaa tehdä. Alla siis Mimmyn kasvot meikittä ennen aloitusta.


Pohjustin Mimmyn luomet ensin Kryolanin silmämeikinpohjustusvoiteella ja puuteroin ne sen jälkeen kevyesti Joe Blascon värittömällä puuterilla, sävy No Color.


Alla olen alkanut muokata silmämeikin muotoa Joe Blascon Cake eyelinerilla,sävy black sekä Joe Blascon ultamatte värillä,sävy black. Käytin lopuksi myös Kryolanin vihreää Gel eyelineria, mustan rajauksen päälle.


Yllä olevassa kuvassa vain silmämeikki valmiina.

Alla olevassa kuvassa olen tehnyt myös tuon meikkipohjan valmiiksi. Tällä kertaa tein meikkipohjan Kryolanin Ultra Foundation-meikkivoiteella, joka on Joe Blascon meikkivoiteen tapaan voidemainen.

Se on erittäin hyvin peittävä, kuitenkin valoa heijastava ja äärimmäisen pysyvä.Sekoitin meikkisienellä Kryolanin Make Up Blend-nestettä ja meikkivoidetta ja meikki liukui iholle helposti ja tasaisesti.Mari Liimatainen Salon SimoNetasta teki Mimmylle juhlakampauksen.Oli hienoa kuulla, että juhlat onnistuivat upeasti! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto