perjantai 6. huhtikuuta 2012

Vaihtelevaa touhuilua


Täällä taas!

Tauon jälkeen, kun aika ja voimavarat oli ladattu vaihteeksi pääosin internetin, sähköpostin ja muun sähköisen elämän ulkopuolelle.

Kevään influenssa-aalto tavoitti siis minutkin ja vietin elämäni kauheimmassa influenssassa keuhkoputkentulehduksen kera kolme viikkoa eläen sohvatyynyjen ja panacodin varassa nostamatta päätä tyynystä.

Yleensä ottaen touhuiluni lähiaikoina ovat olleet taas vaihtelevia kuten yleensäkin... Yrityskeikkoja, meikkikeikkoja, esittelytyötä ja hääpaketteja..Uusien nettisivujen aiheuttamaa päänvaivaa ja iloa kun ne lähestyvät julkaisemistaan lähipäivinä...Mielenkiintoisia häiden viettopaikkoja tuli tutuksi taas useita. Oli trooppisia häitä Gardeniassa, vankilahotellin uusio romantiikkaa ja perinteisiä häitä juhlatiloissa.

Mieleen jäi erityisesti pariskunta, joka oli avioitunut Las Vegasissa helikopterissa kaupungin yllä ja järjesti Suomessa juhlat sukulaisille ja ystäville biitsiareenalla  Salmisaaressa (+26`c lämmössä) talvisessa suomessa kuvakollaasin ja videon kera! Hauskaa ja ihanan erilaista! Pukeutumiskoodi tietenkin vierailla rento ja kevyt..
Katajannokan vankilahotelli tuli yhden hääparin majoittumispaikkana minullekin tutuksi ja osoittautui tosiaan oikein viihtyisäksi luonteestaan huolimatta ja kolkoksi paikkaa ei ainakaan sisäpuolelta missään tapauksessa voi sanoa vaikka ulkokuori ehkä hiukan voi johtaa harhaan.
!

Kiva lisä oli hääparin huoneessa oleva oma sauna, josta he saivat nauttia rauhassa ennen hääaamua.

Helsingin keskustan hotelleista uusi tuttavuus oli Hotelli Fabian, jossa oli todella mukava ja hieno miljöö mukavan henkilökunnan kera.

alkuperäinen kuva

Uusi tieto itselleni oli sekin, että Hotelli Fabian on nimenomaan ulkomaisten nettisivustojen suositelluin Helsinkiläishotelli, vaikka itselleni ainakin entisenä helsinkiläisenä kuitenkin aika tuntematon.

Salon Simonetan Marin ja valokuvaaja Susanna Alatalon kanssa tehtiin taas yhteisproggiksena muutamia uusia kuvakollaaseja, joista kuvamateriaalia tulossa myöhemmin,  ja Parturi-kampaamo Friendsin  Päivi ihastutti hääkampaustaidoillaan .


Marin kanssa toteutettiin myös muutama vanhojentanssi-kampaus ja meikkaus.
Kevät aurinko paistaa välillä täyttä päätä räntäsateen lomasta ja kesä tekee pikkuhiljaa tuloaan! Nyt vain uusin voimin eteenpäin!

Voimia kaikille ja nauttikaa auringosta! Varokaa flunssa-aaltoa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto