maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kevätpuuhia ja mielenkiintoisia löytöjä..

Kevät on parhaillaan käynnissä ja koska olen saanut jo istutuksetkin mallilleen (reippaimmat ovat olleet basilika,tomaatti ja kurkku) ...

on aika palata kosmetiikkaviidakkoon välillä...

alkuperäinen kuva
Olen löytänyt jotain uutta ja vanhaa samanaikaisesti. Molecule 2-tuoksu ei huumannut ensituoksulla, mutta hetken iholla oltuaan muuttui taivaallisen ihanaksi! Syykin selvisi pian, tuoksu on tehty vahvistamaan oman feromonin tuoksua, joka käyttäjästään erittyy. ?? Mitä, siis salainen ase ei olekaan enään salainen! Jokainen paikallaolleista viidestä naisesta testasi tuoksun eikä se ollut kenelläkään samanlainen. Mahtava löytö, miksi olen ohittanut tämän hyllyssä aiemmin?!


Mutta löytäjä saa pitää. Eikö se näin ole.


Jollain tavalla erikoiset ovat nämä Chanelin Jeans lakatkin vaikka eivät sinisen lakkamaailman pioneereja olekaan.

alkuperäinen kuva

Kuin kaksi marjaa ovat tällä kertaa:
Chanel Ballerina-kynsilakka ja Estee Lauder Ballerina Pink-kynsilakka. En laittanut edes kuvaa, koska niitä ei kuitenkaan voi erottaa toisistaan.. :) Tosin Lauderin Ballerina Pinkissä on aavistuksen peittävämpi pigmentti, joten se on uusi suosikkini!

Ilouutisia kaikille, jotka jäivät kaipaamaan aikoinaan Cliniquen Super Fit-meikkivoiteen keveyttä.
Kokeilkaapa Estee Lauder uutta Invisible Fluidia! Siinä vasta kevyt koostumus nimensä mukaisesti ja värejä löytyy paljon enemmän kuin Super Fitissä kuunaan. Myös kaikkein vaaleimmallekin iholle omansa. Kaikki sävyt ovat neutraalisävyjä, jotka mukautuvat ihon omaan sävyyn. 

Palauttaaksesi ihon hehkun talven jäljiltä suosittelen ehdottomasti Estee Lauderin Illuminatin perfecting Primer-meikinpohjustajaa! Meikki levittyy silkinpehmeästi iholle ja iho hehkuu!

alkuperäinen kuva
Mattapinnan jättävä Matte perfecting primer sopii seka-rasvoittuvalle iholle!

Aikaa on mennyt hurjasti markkinointihommissa ja uusien nettisivujen viimeistelyssä. Käykää katsomassa uudet sivut täältä! Ja kertokaa palautetta!

Kotiin ajellessani huomasin, että naapuritkin olivat taas pihalla nauttimassa kevätilmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto