lauantai 8. syyskuuta 2012

Syystunnelmissa jo...Kävin taas meikkailemassa Estee Lauderin parissa ja otin muutamia kuvia tännekin aiheesta. Kuvaan nappasin suosikkituotteitani sekä ihanan autumn 2012-silmämeikkipaletin
Re-Nutriv meikkivoide, Double Wear Concealer, valokynä, Sumptuous Extreme mascara, Night Repair- seerumi ja silmänympärysvoide, Daywear Plus Tint... kaikki suosikkejani.

Oli hauskaa, kun asiakas antoi vapaat kädet ja sain tehdä voimakkaan metallinhohtoisen iltameikin, johon sekoitin liukuvärjättynä paletissa olevaa sähkönsinistä ja pinkkiä väriä! Tuolloin näiden värien "risteyskohtaan" muodostui luonnollisesti violetti sävy.

 Käytin myös sinistä sekä keskellä olevaa mustaa kostealla siveltimellä eyelinerina ja sain mahtavan metallinhohtoisen rajauksen aikaiseksi.  

Aloitimme kuitenkin käyttämällä paletin kuparinsävyistä luomiväriä yhdessä vaalean roosan kanssa, sillä asiakkaani oli menossa häihin vieraaksi ja toivoi demostraatiota tuollaisesta pehmeästä juhlameikistä.Tuo yhdistelmä on todella kaunis ja pehmeä!

Sitten ryhdyin tummentamaan meikkiä havainnollistaakseni sen muuntuvuuden myös iltaan! 


Näytin asiakkaalle kuinka ulkonurkka kannattaa muotoilla, mikäli haluaa meikistä näyttävän...

Rajaushan paksunnetaan ulkonurkassa ja päälle painellaan tumma luomiväri, jolloin rajaus ikäänkuin katoaa luomivärin alle ja ulkonurkka on tumma sekä intensiivinen!

Estee Lauderin 07 Ideal Light-valokynä on ehdoton suosikkini!!!! Käytän sitä erityisesti poskipäille, kulmakarvan yläpuolelle(...kyllä vaan...), huulille ja huultenympäryksille ennen huulituotteita sekä tavallisen valokynän tavoin tarvittaviin kohtiin.
Valitsin huulille voimakkaan violetin/fuchsian sävyn samasta syyslookista ja väriharmonia oli mielestäni todella kaunis!Viikkoon mahtui tietenkin myös hääjuhlia! Upeasta hiuskoristeesta inspiroituneena taltioin teille aikuisen naisen upean häälookin yksityiskohdat!

Tämän toisen morsiamen upea puku oli löytyi netistä. Puku oli löytynyt ystävän vinkistä osoitteesta www.1luckybride.com ja puvun hinta oli ollut mittatilaustyönä tehtynä 180,00! Sanoisin, että aika löytö!
Tein morsiamelle häämeikin ja kampauksen loihti Mari Liimatainen Salon Simonetasta.
Kampauksen painotus taas kerran todella onnistunut!


Hilton Strand Hakaniemi, osoittautui tällä viikolla hääkeikan yhteydessä tosi mukavaksi ja toimivaksi hotelliksi. Aamupala oli loistava ja huoneet todella tilavat. Sijaintikin on hyvä ja ikkunoista on kaunis näköala suoraan Hakaniemen sillan läheisyyteen. Hyvä valinta Helsingissä yöpymiseen.


Mitä muuta puuhailin tällä viikolla? Ainakin pyörähdin tuoksumaailmassa, kun kävin esittelemässä DKNY- ja TOMMY HILLFIGER-tuoksuja ja löysin hauskat identtiset kaksoset...


Lancome La Vie Est Belle

ja

Viktor&Rolf Flowerbomb

alkuperäinen kuva

alkuperäinen kuva
Nehän ovat kuin kaksi marjaa!


Ja muutenhan mennään ihan samaan tasaiseen tahtiin taas kohti uusia seikkailuja, paitsi että...
hätyytellessäni satapäistä hanhilaumaa pellolla rullat päässä aamu kuudelta, toivoin etteivät lintubongarit ole kovin aamuvirkkuja ...

Nauttikaa kauniista syksystä ja sen antimista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto