Siirry pääsisältöön

Tyttöjen ilta ja Karusoma...
Lähdin tuossa yhtenä iltana toteuttamaan meikki-ohjelmaa tyttöjen iltaan Helsinkiin.
Oli aika kiireinen päivä ja en kerennyt paljon syömiseen keskittymään niin kävin nappaamassa Mannerheimintien Rock`n Roll- Mäkkäristä ranskikset ja pirtelön menomatkalla, se söi matka-aikaani seitsemällä minuutilla.

Ilta oli jo hämärtynyt, kun saavuin osoitteeseen, jonne oli tarkoitus saapua.

Kävelin tummaa katua pitkin, kohti määränpäätä, kun yhtäkkiä huomasin katutasolla olevasta pienestä ikkunasta kajastavan valoa ja mahtavia värejä. Arvelin, että tiloissa sijaitsi jonkun työtila tai pieni kauppa. Värimaailman runsaus sai kuitenkin katsomaan ikkunaan vielä toisen kerrankin ja ihmettelin upeita maalaustöitä. 

Koska aika oli jo aika kortilla, jatkoin matkaani eteenpäin ja harmittelin mielessäni ,etten ollut nähnyt noita maalauksia tarkemmin enkä tajunnut edes katsoa olisiko tekijän nimi ollut ikkunassa.

Kun saavuin iloisen asiakasryhmäni luokse tuli meikkien lomassa puhe kadulla näkemästäni erikoisesta ikkunasta ja kuinka ollakaan, oli ikkuna heille tutumpaakin tutumpi.

Pääsin siis keikan jälkeen vielä pienelle kierrokselle taulujen väriloiston keskelle. 
Ajelin kotiin rauhallisessa alkutalven yössä ja pimeän illan valaisivat mielessäni tapaamani ihmiset ja värien ilotulitus kankailla.
Toivoin heille mielessäni oikein iloista, räiskyvää ja kuplivaa iltaa. 


Taulut: Karusoma/Ville Ruso


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kryolan meikkituotteet

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme. Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :) Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen? Mielestäni muutama tärkeä seikka: Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää Väripigmentit ovat omaa luokkaansa Tuotteet ovat turvallisia käyttää Tuotteiden laatu on luotettava Hinta-laatu…

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…