sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hääpaketti Hotel Glo Kluuvissa

Tavatessamme aamusella Hotel Glo Kluuvin aulassa kampaajan ja kaason kanssa, vaihdoimme aamun kuulumiset ja odottelimme morsianta saapuvaksi hetkellä millä hyvänsä.

Taksi toi hyvin levänneen morsiamen oven eteen ja etenimme hääaamua varten varattuun huoneeseen kantamuksinemme.

Morsian jolla oli hieno taito ompeluun, oli suunnitellut ja ommellut itse hääviittansa joka näkyy alla olevissa kuvissa hyvin. Myös hääpuvun lisäyläosaksi suunniteltu luonnonvalkoinen silkkitakki on morsiamen omaa käsialaa.Tilat Hotelli Glo Kluuvissa ovat ihanteelliset hääaamun valmisteluja ajatellen. Pöytätilaa ja valoa on riittämiin...sekä pistokkeita..


Toimitin morsiamen tilaamat Joe Blasco-tuotteet aamulla hotellille. Kivipuuteri, huulipuna ja huultenrajauskynä häälaukkuun mukaan! Olimme jo koemeikin yhteydessä valinneet oikeat sävyt, mutta varmuuden vuoksi morsian halusi ne vasta hääaamuna, jotteivat jäisi kotiin aamun hulinassa.


Hääkorut by LUMOAVA.


Puhelin piippaa...Häämeikistä teimme kevyen ja lisäripsillä teimme vielä intensiivisyyttä silmiin.Morsiamen meikkipohja: Estee Lauder Double Wear foundation / Ecru 
Pohjalla myös Estee Lauder Matta Primer, joka pitää ihon mattana ja meikin paikallaan koko päivän.
Huulet: Joe Blasco huulipuna/Naked, Huulikiilto/Pink Bronze ja rajaus/Tahoe

Kaason kampaus melkein valmiina. Kampaushommissa Salon Simonetan Mari Liimatainen.


Korvakorut paikalleen ennen pukeutumista.


Kaason kampaus valmistuu.Ja meikkikin jo paikallaan, huulipunaa en ehtinyt vielä lisätä...Hääkukat myös hiuksiin. Kukkiin aina hyvä kosteutus ja napakka kiinnitys! Lumituiskussa saattelimme kaason ja morsiamen taksiin kohti Kauppatoria ja Suomenlinnan lauttaa ja lähdimme kohti Parturi-kampaamo Salon Simonettaa pikkujouluasiakkaan avuksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto