maanantai 10. joulukuuta 2012

Häämeikki ja kampaus Hiusmuotoilu Pienossa


Eräänä kauniina, mutta huurteisen viileänä lauantai-aamuna olin lähdössä työkeikalle Tikkurilaan Hiusmuotoilu PIENOON, jossa minua odottaisi morsian ja kaaso.
Päivästä oli tulossa aika kiireinen sillä samalle päivälle oli tullut myös kaksi pikkujouluvarausta.
Täytyy tehdä niistä omat kertomuksensa, mutta aloitin siis Tikkurilasta käsin sinä aamuna.Pojat pissalle ennen töihin lähtöä...


...ja matkaan! (Vanhempi pojista karttaa kameraa ja poseeraus on vähän heikonlaista...)
Parturi kampaamo Hiusmuotoilu Pieno sijaitsee aivan Tikkurilan aseman kupeessa. Liikkeessä on kiva tunnelma ja osaava henkilökunta.

Kuten vaikkapa kuvassa juuri kampausta aloitteleva Terhi Särkijärvi! Morsian olikin jo Terhin kanssa miettinyt koekampauksessa idean valmiiksi ja toteutus oli näin sujuvampaa.


Tilaa liikkeessä oli myöskin mukavasti ja mahduinkin kaikkien kapsäkkieni kanssa mainiosti myöskin mukaan.

Morsian ja kaaso skoolasivat hää-aamulle ja sitten ryhdyimme töihin.


Meikkasin kaason sillä aikaa kun kampaaja teki morsiamen hääkampauksen valmiiksi.


Kaaso tyytyväisenä meikkiin. :)

Hääkampaukseen käytettiin lisäkehiusta, sillä morsiamen oma tukka ei ollut aivan tarvittavan pituinen. Onneksi keinot on keksitty kaikkeen. Huomatkaa lisäkkeen erittäinkin onnistunut väri!Tästä siis kampaus alkaa...


..ja näin se alkaa hahmottua.
Hääjuhlat vietettiin muuten Wanhan Backbyn Kaakelitehtaan juhlatiloissa ja sieltä on todella mahdollista tilata aivan kaikki hääjuhlaan tarvittavat palvelut. (paitsi tietenkin meikkaus- ja kampauspalvelut.) :)

Tehtiin siis valmiiksi vielä morsiamen meikki ja kaunis kokonaisuus oli valmis.

Tuo Estee Lauderin Double Wear Gel liner 02 ruskea, on aivan mahtava muuten sekä silmänrajauksissa, että kulmissa elovenablondista tummatukkaiseen! Tykkään myös, kun se on niin helppo häivyttää luomivärin sekaan ja työstää.

Terhi toteutti myös kaason kauniin ja uniikin kampauksen.


Kerrassaan kaunista, eikö totta!

Toivotin morsiamelle ja kaasolle onnellista hääpäivää ja mahtavia juhlia! Toivon että ne olivat sitä ja miksikäs eivät olisi olleet kun kaikki meni niin loistavasti varauksia ja valmistautumisia myöten.

Jatkoin matkaani Tikkurilasta kohti Mannerheimintien Crowne Plaza hotellia ja pikkujouluhumua....mutta siitä sitten seuraavaksi.. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto