perjantai 5. huhtikuuta 2013

Koekampaus ja koemeikkaus?


Häämeikin koemeikki ja koekampaus hääkampausta varten Parturi-kampaamo Tilassa...

Ihmiset kysyvät välillä onko tärkeää ottaa koekampausta ja koemeikkiä, jos tietää jo mitä haluaa? Ehdotan aina kuitenkin nekin ottamaan. Vaikka itsellä olisi selkeä kuva lopputuloksesta, se sama kuva ei voi olla kenenkään muun mielessä samanlainen.
Mikä on kenenkin punainen? Millainen on vahva meikki tai millainen on kevyt kellekin? Ihmiset ovat erilaisia ja näkökantoja on paljon.
Siksi kannattaa.
Ja samallahan tulee testattua meikin ja kampauksen kestävyys etukäteen käytännössä. Teen aina koemeikkiin samat pohjustustyöt alusta alkaen kuin tekisin varsinaista häämeikkiä, joten kestävyyden voi hyvin testata itse käytännössä näin. :)

Eräs asiakas oli kerran nukkunut koekampaus ja meikki päällä ja ilmoitti, että hyvin kestivät. Tätä ei voi kuitenkaan kellekään suositella.. :)


Ennen tuloani Ayse Kampaamo Tilasta oli jo tehnyt hääkampauksen koekampauksen valmiiksi ja minulle jäi tuo koemeikkaus osuus asiassa. :)


Tiaran sovitusta paikalleen jo etukäteen.
Tein morsiamelle aika pehmeän meikin, mutta silmämeikki saa kuitenkin erottua kuvista. Lisäämme varsinaiseen häämeikkiin sitten vielä ripsiä, jotta saadaan lisää intensiivisyyttä ja näyttävyyttä silmiin. :)
Koemeikin ja kampauksen tarkoituksena suurilta osin on hakea yhteiset linjat, päättää väreistä, koristeiden paikasta, jakauksen paikasta, painopisteestä  ja sen semmoista, jotta ollaan hääaamuna samalla aaltopituudella kokonaisuudesta eikä kenenkään tarvitse jännittää enään mitä tuleman pitää..

Tästä samaisesta koekampauksesta on muuten kampaamo Tilan Ayse kirjoittanut kivan jutun myös omaan blogiinsa, käykäähän kurkkaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto