tiistai 26. maaliskuuta 2013

Häämeikki ja kampaus Hotelli Havenissa.


Kun keväisissä aamuissa on vasta aavistus päivän lämmöstä

ja ensimmäiset auringonsäteet sulattavat lumipeitettä tippa kerrallaan...Yhtenä tälläisistä aamuista pakkasin taas GMC-Studio- meikkilaukkuni matkaan ja suunnistin kohti Hotelli Havenia Helsingissä.

Paikalla minua oli odottelemassa jo rauhallinen ja iloinen morsian sekä Hotelli Havenin upea tuplahuone, jonne mahtui hyvin hääaamun kaunistautumisia tekemään isompikin seurue!


Laitoin tarvikkeeni kätevälle liikkuvalle sivupöydälle, jonka bongasin huoneesta myös ja aloitimme tekemällä morsiamen meikkauksen valmiiksi ennen kampaajan saapumista. (Joskus siis näinkin päin.. :) )


Laitan usein meikkipohjan alle ensimmäisiksi tuotteiksi Estee Lauderin ihonhoitotuotteita, sillä tykkään että ovat mainioita ja sopivat usealle erilaiselle ihotyypille hyvin. Varsinkin tuo Revitalizing Supreme-kasvovoide sekä uutuus silmänympärysvoide samasta linjasta ovat suosikkejani (sekä monen muun...). Kaikki Estee Lauderin  silmänympärysvoiteet  ovat tietenkin täysin tuoksuttomia.

Täytyy aina heittää mainosta tänne väliin, kun ihmiset kyselevät usein, että mitä tuotteita käytät ja mitä sinulla on pakissa käytössä. Näinhän se tulee kaikille tietoon helposti. :)


Kun meikkaus oli huulipunaa ( Joe Blasco/Raspberry) vaille valmis, saapuikin paikalle kampaaja Mari Liimatainen Salon SimoNetasta ja ryhtyi loihtimaan hääkampausta morsiamelle.
Huulten rajauksena Joe Blasco/Clay.


Huomatkaa (välittämättä kuvan laadusta...)Vitaliksen uusi hauska retro-kuosi! (Korvaamaton apu rohtuneille huulille ennen huulipunaa!)Morsiamen "hääjutut"...Kaaso tutkailee morsiamen valmistuvaa kampausta.


Kauniit kulmat helposti Estee Lauderin Gel Linerilla 02!


Koru paikoillaan.
Hikoilun,kyyneleet ja vedenkestävän meikkipohjan tein sekoittamalla Estee Lauderin Double Wear-meikkivoiteeseen tipan Kryolanin Make-Up Blendiä.
Hei! Hyvältä näyttää! Kaunis morsian valmiina kauniiseen päivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto