maanantai 6. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet...

Uutta-vuotta teille kaikille! 


(Ronald ei ollut tilannut meikkiä...enkä minä...)

Joulu ja vuodenvaihde tuntuivat menevän kuin pikakelauksella ohi. Ensin taas hössötettiin molemmista. Kaivettiin esiin joulukoristeet, tuotiin kuusi sisälle ja vietiin kuusi ulos, imuroitiin neulaset, pakattiin pallot takaisin paperiin ja laatikoihin, syötiin laatikoita ja kinkkua kyllästymiseen asti ja juotiin glögit ja toisetkin... Kyllähän te tiedätte.

Herkut siis syöty ja paluu kosmetiikkaviidakkoon edessä...

alkuperäinen kuva
Kevät-tuulista seuraavassa postauksessa, mutta ensin juhlapyhistä vielä...

Uudenvuoden juhliin tarvittiin taas myös jonkin verran kampauksia ja meikkejä. Kanssani uudenvuodenaattona ahkeroi taasen Mari Liimatainen Salon SimoNetasta.


Pehmeä smoky eyes-silmämeikki ja rento juhlakampaus.


Mari asettelee hiussuortuvat paikalleen.
Kampauksen viimeistely lakalla ja kiiltosuihkeella.                                               Huomasin muuten itse tässä taannoin, että tuo Sexy Hair:in Blow It Up Volumizing Gel Foam-Geelivaahto hiuksille on tosi hyvä pohja ennen muotoilua. Ei tee yhtään tahmeaksi hiusta mutta antaa napakasti pitoa ja volyymia.Yleensä jo sana geeli hiustuotteessa saa minut kavahtamaan ja ajattelemaan, että lopputulos on raskas ja hiuksista tulee jotenkin kovat ja luonnottomat, mutta tässä tuotteessa tuo sana "vaahto" pitää paikkansa. Koostumus on vaahtomaisen kevyt.

Lisää kuvateksti

Toisella keikalla hääjuhlaan kaunistautuivat kaaso ja morsian.Ja vielä pientä mainospalaa pakko laittaa tänne loppuun.
Arvatkaa mitä pastellisia kevätherkkuja löysin vielä tuolta The Hut.com verkkokaupasta nyt kunnon alennuksilla:

Tokyo Laundry
Tokyo Laundry

Tokyo Laundry 2 for £20
Alennuskoodi: TOKYO20
Tarjous päättyy 31/1


Kovasti valmistaudumme edelleen noihin ensi viikonlopun häämessuihin Wanhassa Satamassa, Helsingin Katajannokalla. Aika tuntuu menevän aika vauhdikkaasti esitetilauksiin, ständin rakennuksen suunnitteluun ja käytännön muihin asioihin. 
Hienojen yhteistyökumppaneiden kera on ollut todella inspiroivaa ideoida tämän vuotista messuosastoa.Toivoisinkin näkeväni myös blogissa vierailevia paikan päälläkin osastolla vierailemassa. Kaikki lukijat eivät ehkä häämessuille ole tulossa, mutta ne jotka ovat niin tervetuloa ständillemme 10A!

Nähdään! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto