maanantai 10. helmikuuta 2014

Kevät uutuuksia 2014...


alkuperäinen kuva

Dior TRIANON Collection 
on saanut inspiraationsa Marie Antoinettesta. 
alkuperäinen kuva

Dior Vernis 204 / Porcelaine alkuperäinen kuva

Jotenkin itse aikamatkustin kuitenkin heti 60- ja 70-luvun vaihteeseen takaisin...YSL Spring 2014- Flower Crush-kokoelma
YSL tuo kevääseen myös paljon uutuuksia.

alkuperäinen kuva

Flower Crush-uutuus huulituotteet

alkuperäinen kuva


Chanel Spring 2014 -Notes du Printemps
-kokoelman värit ovat hieman seesteisemmät. Pastelliakin on mukana, mutta silmämeikki varsinkin on hiukan pehmeämpi värimaailmaltaan kuin voimakkaat ja kirkkaat kevätpastellit.
alkuperäinen kuvaalkuperäinen kuvaHei mutta! Jos varastosta löytyy vielä tuo viime kevään Estee Lauder Pretty Naughty spring 2013-kokoelman silmämeikkipaletti niin värit sointuvat aika hienosti myös tähän kevääseen. ;) 
Taisi olla tuo look aikaansa edellä silloin... tai jäljessä...miten sen ottaa. Kosmetiikkaviidakossa kaikki toistuu kai jossain vaiheessa uudelleen...


alkuperäinen kuva


Pretty Naughty spring 2013- Viime kevään Aasian markkinoille suunnattu mainoskuva.


alkuperäinen kuva

Odotellaan tämän kevään uutuuksia Estee Lauderilta mielenkiinnolla myöskin...

Osasta noista kevään uutuuksista ehdinkin jo kertoa yhdessä aiemmassa postauksessani viime marraskuussa pääset sinne tästä...


... Mutta kaikkea uutta tulee koko ajan ja ollaan kuulolla siis...


4 kommenttia:

 1. Jotenkin innostuin tuosta YSL:n paletista. Sen voisin hankkiakin :) Paletilla saisi varmasti kauniin meikin aikaiseksi hieman ruskettuneelle iholle!

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mulle YSL-paletti oli pettymys. Pigmentit eivät olleet kohdallaan oikeuttaakseen myyntihintaa. Harmi, sillä sävyt pannussa ja itse paletti on varsin herkullisen näköinen. Viime kevään Pretty Naughty on ollut monta kuukautta taas meikkilaatikossa. Kohta on taas aika kaivaa se esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko? No höh. Harmin paikka. Mulla ei kovin montaa YSL:n palettia ole, jokunen kyllä, mutta enemmän on kertynyt Diorin viisikkoja ja kaikkea muuta :)

   Poista
 3. Tähän astisista kokemuksista on tullut se mielipide itselle ainakin, että edellä mainituista parhaat pigmentit on kyllä Diorilla ja Lauderilla ehdottomasti luomiväreissä. Huulipunissa taas YSL:n valikoimissa on tosi pigmenttipitoisia ja voimakas sävyisiä vaihtoehtoja joita ei taas välttämättä löydy kaikista sarjoista. Kaikissa jotain loistotuotteita. Kauniit kevätvärit kaikilla tänä keväänä taas... :)

  VastaaPoista

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto