maanantai 30. kesäkuuta 2014

Häämeikki ruskeille silmille...


Ruskeiden silmien silmämeikkisävyksi voi valita yllättävän monia värejä. Ihmiset joskus kysyvät, mitä värejä uskaltaisivat käyttää, jotta lopputulos olisi hyvä ja yllättyvät kuullessaan että vaikkapa sininen silmämeikki tai keltainen/kulta sopivat myös erinomaisesti ruskeasilmäiselle.

Alla olevassa häämeikissä on käytetty perinteisempää kanervan ja kuparin sävyjä korostamaan ruskeita silmiä.

Meikki: GMC-Studio/Minna
Hiukset: Salon SimoNetta/Mari Liimatainen
Meikkituotteet: Joe Blasco, Estee Lauder ja Claire`sSalon SimoNetan Mari Liimatainen toimi taas keikkakampaajana hääkeikalla, joka vei meidät tällä kertaa itäiseen Helsinkiin.

 Alla olevassa kuvassa näkyy aika kivasti tuo tekemäni silmämeikki. Lisäripset eivät ole vain ihan kuivat vielä kuvaa otettaessa...Morsian oli valinnut ehkä hiukan harvemmin käytetyn keltakullan sävyn koruihin ja hiuskoruihin, joka oli hänelle oikein sopiva. Ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin valkokulta, kun kyseessä voimakkaat ja tummat piirteet.

Luomiväreihin löysin sävyt omasta Claire`sin luottopaletista, jossa 54 sävyä samassa. Kaikki tarvittavat sävyt siis aina mukana... :)

 Huulille käytin Joe Blascon huulipunaa, sävy Satin ja kaunis meikkipohja: Estee Lauder Double Wear foundation.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto