tiistai 17. kesäkuuta 2014

Pastellimeikkiä, ilmapalloja ja hattaraa...

Valokuvaaja Ilona Savitie otti yhteyttä GMC-Studioon ja yhteistyökampaamoomme Salon SimoNettaan kampaus- ja meikkausasioissa.
Toiveena oli toteuttaa valokuvasarja, jonka inspiraationa olivat pastellisävyt, ilmapallot, hattara ja kaunis suomen kesä.
Tottakai olimme innolla mukana ja tässäpä tuleekin kuvasarja mallin valmistelusta kuvauksia varten.

Aloitustilanteessa mallin hiukset olivat puhtaat ja kuivat.Salon SimoNetan Mari Liimatainen ryhtyi tekemään pohjatöitä hiuksiin.

Samanaikaisesti aloitin mallin meikin teon.

Meikkipohja luotettavalla Estee Lauderin Double Wear-meikkivoiteella taasen.
Claire`sin paletista ei pastelleja puutu...Välillä ihmiset tiedustelevat lisäripsien vaikutusta meikkiin ja niiden laittamisen aiheuttamaa lisätyötä.
Lisäripset on hyvin yksinkertaista ja helppoa laittaa meikkiin. Niiden antama näyttävyys silmämeikissä on hieno lisä vaikka meikki olisi kevytkin.
Ripsiä on minulla käytössä kolmea eri pituutta ja ne ovat hyvin luonnolliset ja tuntuvat kevyiltä silmissä.
Ripsien laittaminen kestää meikin ohessa muutaman minuutin ja liima kuivuu täysin noin neljässä minuutissa. Ne eivät revi eivätkä kuluta omia ripsiä, eivät aiheuta allergisia oireita, pysyvät erittäin hyvin paikoillaan ja meikin poiston yhteydessä nekin ovat helpot poistaa itse kotona.

Kun ripsien liima ei ole vielä kuivunut täysin voi sen nähdä kuten ohessa alla. Kuivuttuaan ripset sulautuvat täysin omiin ripsiin eikä liimakohtaa enään voi nähdä.


Kampaukseen kampaaja teki lisänä pienen koristeletin.Ja alla sitten valmiita kuvia kollaasina. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto