maanantai 18. elokuuta 2014

Normipäivä...


Nurmijärvelle ajellessani tuli mieleeni, että aika usein kysytään millainen on tyypillinen lauantai-päiväni GMC-Studion töiden osalta.
Tuli sitten mieleeni, että jospa kertoisin siitä täällä blogissa vähän yksityiskohtaisemmin. 


Matkalla Nurmijärvelle siis klo 12.10...

... mutta aamulla klo 6.39 olin vielä menossa Kehä III:sella kohti Vantaata, jossa minulla oli viehättävän Vietnamilais-perheen luona tehtävänä valmistaa morsian ja äiti hääjuhlaa varten. Paikalla siis klo 07.00.

Mukana minulla on aina omien tarvikkeiden lisäksi myyntituotteita myöskin, jotta esimerkiksi kaasot, siskot, äidit tai anopit saavat sopivan huulipunan tms. ostetuksi mukaan juhlaan.
Vantaalta jatkoin matkaani klo 09.00 kohti Helsinkiä ja toista morsian+äiti meikkauspakettia. Koska ajomatka oli suhteellisen lyhyt noiden määränpäiden välillä, poikkesin McDonald`s Drive In:niin, kuten usein täytyy tehdä. Tietää mitä saa ja saa sen nopeasti...Auto saa toimia liikkumavälineen lisäksi myös konttorina ja ruokasalina.
Klo 10.00 hyvin nautitun aamiaisen ;) jälkeen siis kakkoskeikalla Helsingissä paikalla. Tuolle keikalle tuli mukaan myös kampaaja työparini Mari Liimatainen Salon SimoNetasta.
Tuosta keikasta en ehtinyt kuvia napsimaan itse ja muistinkin että morsian olisi minulle lähettänyt muistoksi kuvan, mutta nyt kun ryhdyin vihdoin blogia päivittelemään niin en onnistunut sitä millään löytämään harmikseni. No katsotaan josko saisin uuden tähän vaikka viiveellä..

Klo 12.00 valmiina lähtöön kohti viimeistä paikkaa.

Ja siis takaisin Nurmijärvelle...
Klo 12.10 matkalla kohti iltapäivävihkimistä odottavaa hääseuruetta, johon kuului morsiamen lisäksi kaksi kaasoa. Naiset olivat käyneet kampauksissa jo ennen tuloani ja kampaukset oli toteuttanut Sari Nylund Nurmijärveltä.
Keskipäivän lämpötila noin 28`c ja ilmastointi on koetuksella... :)Kauniit maalaismaisemat johdattavat minut kohti päämäärää.Vietin iloisen morsiamen ja kaasojen kanssa erittäin mukavan vajaa kolmituntisen klo 13.00-16.00 höpisten niitä ja näitä. Samalla valmistui kolme kaunista nuorta naista hääjuhlaan ja ehdin juoda kupin kahviakin.


Myös kaasojen kampauksissa ja meikeissä suosittiin luonnollista ja raikasta tyyliä.Klo 16.30 matkalla kotiin...
Varhaisaamun herätys painaa aavistuksen mutta mieli on virkeä ja täynnä uusia ajatuksia ja näkökulmia.

Ehdin vielä ruokakauppaan...

(Viime lauantain kotiin lento yöllä, kahden tunnin yöunet ja seitsemältä taas töihin täydeksi työpäiväksi viikon matkan ja kreikkalaisten ristiäisten jälkeen olikin vähän rankempi päivä, mutta se onkin sitten taas ihan toinen tarina...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto