torstai 8. tammikuuta 2015

Hyvää alkanutta vuotta!


HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2015 !

Vuodenvaihde ja jouluterveiset näin jälkikäteen!

Asiakkaat ovat kyselleet, että jokos me on töihin palailtu joululomien jälkeen ja kyllä vaan. Täällähän sitä taas ollaan!Pikkujoulukiireitä oli jonkin verran ja jouluksi ja uudeksi vuodeksi rauhoittui sopivasti.

Kiitos asiakkaillemme, huomasin että lahjakortteja meni joululahjapaketteihin tänä jouluna enemmän kuin aiemmin. Ja mikä onkaan sen parempi lahja, kuin jokin saajalle mieleinen palvelu, ainaisen tavarakasan sijasta.
Mutta nyt on siis lomat lomailtu, lahjat availtu ja on aika ryhtyä toimeen.Nyt, kun päivä jo pitenee on taas aika alkaa suuntaamaan kuonot ja nokat kohti tätä alkanutta vuotta ja kevättä sekä kesää.

Siksi suuntaammekin GMC-Studion kokoonpanolla taasen tuonne Wanhan Sataman Mennään Naimisiin!-messuille ensi viikonloppuna iloisin mielin. Osastomme on 10A.
On valmisteltu osaston ulkoasua ja miehitystä sekä pakattu tavaraa huomenna kohti Katajannokkaa lähteväksi. Huomenna perjantaina siis valmistelemme osastoa ja lauantaina messut ovat avoinna yleisölle klo 10-17 sekä sunnuntaina 11-16.

Tästä pääset suoraan messusivulle...


Osastollamme taasen viimevuosien tapaan esillä tietoa sekä demostraatiota palveluistamme. Teemme yhteistyökampaamomme Salon SimoNetan kanssa meikkejä ja kampauksia osastollamme, jotta halukkaat pääsevät tapaamaan meitä ja näkemään toimintaamme myös paikanpäällä.

Tervetuloa siis kaikille messuhulinaan ja moikkaamaan meitä! Toivottavasti näenkin monia teistä viikonlopun aikana.Verkkokauppamme avautui vihdoinkin viime vuoden loppupuolella ja se teetti jonkin verran valmistelutyötä. Kauppaamme pääset tutustumaan tästä...


Muutoin tällä hetkellä elelemme sangen seesteistä aikaa, koska kevään häärupeamat eivät ole vielä alkaneet. 
On ollut aika pimeää, kylmää ja kosteaa, kuten hyvin tiedätte ja aurinko on ollut varsin harvinainen vieras.

Siitäkin huolimatta, että vettä lainehtii jään päällä ja tuuli puhaltaa hyytävästi niskaan, ainakin aamuisin voi aistia kevään olevan taas lähempänä.

Ja muistuttaisinkin vielä kaikkia ensi keväälle ja kesälle meikki- ja kampausaikoja toivoville, että ottakaa rohkeasti ajoissa yhteyttä. Ette voi olla liian aikaisessa koskaan! :)

Tällä hetkellä vahvuudessamme on kaksi keikkameikkaajaa ja kolme keikkakampaajaa, unohtamatta tietenkään kaikkia ihania yhteistyökampaajia, jotka toimivat omissa liikkeissään ja tällä kokoonpanolla teemme parhaamme, jotta voimme olla kaikille sitä toivoville avuksi hääpäivän ja muidenkin juhlapäivien kauneuspalveluiden osalta.

Toivon, että saamme myös tulevaisuudessa vahvuuttamme kasvatettua vielä ennestäänkin hyvillä ja ammattitaitoisilla tyypeillä ja voisimme palvella teitä kaikkia entistäkin paremmin. :)

Vaikka siis työrintamalla jo kevättä pukkaa niin kanalassa elo on vähän seesteisempää...

Pikkumillekin on saanut tässä välissä kasvatettua itselleen hienoa sulkapeitettä ja pyrstösulat alkavat näyttää jo kanamaisilta.Mille taasen voi jo olla ylpeä sulistaan.


Tietenkin jonkinmoisen haasteen asettaa tämä perheemme laaja kirjo aikatauluihinkin, mutta hyvin olemme selvinneet. Ja kaikki kuitenkin keskittyvät omiin hommiinsa, kuten Viola ruohon syömiseen ja minä meikkaamiseen. :)
Uudenvuoden juhlien komea kaveri rusetissaan.
Auringon lämpöä siis odotellaan kovasti ja kesän juhlia.
Sillä välin keskitytään tähän hetkeen.
;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto