keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Terveisiä Mennään Naimisiin 2015!-messuilta Wanhasta Satamasta...


Olimme jälleen viime viikonloppuna mukana Mennään Naimisiin-häämessuilla Helsingin Katajannokalla Wanhan Sataman messutiloissa.
Monien asiakkaiden ja itsenikin mielestä ne taitavat olla tällä hetkellä ne ainoat "oikeat" häämessut, koska tunnelma messuilla on niin tiivis ja täynnä ideoita ja näytteilleasettajia.


Teimme jälleen demonstraationa meikkejä ja kampauksia osastollamme yhteistyökampaamomme Salon SimoNetan kanssa. 
Tällä kertaa tilasin kukat ebayn kautta ja valmistimme ystäväni kanssa itse tuon messujen kukkaasetelman.
Tarvitsisn tuollaisen ison, lattialla seisovan "pöntön" ja arvelin, että olisikin järkevinta koota se itse. Nythän voin tosiaan nostaa maljan vain varastoon odottelemaan seuraavia messuja eivätkä kukat lakastu koskaan. :)
Hiuksissa toimivat nuo silkkikukat myös erinomaisesti sillä niillähän on kestävyystakuu. :)
Hintaa tuollaisille kukille ebayn kautta tilattuina ei tulekaan juuri mitään ja toimitus useimmiten on kotiovelle, joten isojenkaan määrien tilaaminen ei ole hankalaa. Taisivat tulla Kiinasta nämä meidän.Otin muutaman kuvan ständistämme edellisenä iltana, kun rakentelimme sitä.Uuutuustuoksu, joka meillä tällä kertaa oli messukävijöiden tuoksuteltavana on ihastuttava MYDKNY, tämän kevään uutuus Donna Karanilta, joka on jo juurikin ehtinyt tulla myyntiin.Iloista porukkaa osastolla heti aamusta. 
Viinitalo Bernard-Massardin ständi sijaitsi jälleen samassa A-salissa heti sisäänkulun vieressä. Tämä mahdollistikin hauskasti sen, että messukävijät saattoivat hakea sieltä itselleen lasin kuohuvaa ja napata meidän ständiltämme vaahtokarkit sen kera. Loistavaa messuaamun pehmennystä... :)
Teimme erityyppisiä meikkejä ja kampauksia, jotta voisimme antaa palveluistamme mahdollisimman laajan kirjon. Alla Rock`n Roll-henkinen meikki ja kampaus.Pääasiassa käyttämäni ihonhoito- ja meikkisarjat Estee Lauder ja Joe Blasco olivat tietenkin esillä ja mukana.


Hempeämpi pastellisävyinen häämeikki ja osittain auki oleva hääkampaus Iinalla.


Ylös kammattua nutturaa.


Käväisin lempiosastollani, jonka ohi en taaskaan päässyt ihastelematta heidän uutuuksiaan.
Päätin lähteä taas piakkoin retkele heidän liikkeeseensä, sillä aivan upeita tuotteita on taas tullut heidän valikoimiinsa lisäksi, joista haluan teille vielä tarkemmin sitten kertoa.

Todellinen löytö olikin tänä vuonna tuo alla näkyvä Roseberry-sormus. Se on 18ka rosekultaa, vaaleanpunaisia safiireja ja timantteja. Sivuilla on timanttiallianssit, jotka toimivat yhdessä hienona ja säkenöivänä kokonaisuutena myös ilman rosekultaista sormusta.
Toisin sanoen siis, sormuksen osat ovat irralliset toisistaan, joten esimerkiksi uloimmat sormukset voidaan ajatella kihlasormuksena ja keskimmäinen vihkisormuksena. Toimivat toki myös sitten irrallaan hyvin.


Muitakin ihanuuksia osastolla näin, mutta kerron niistä lisää myöhemmin.
Hyvin säilyi messunutturani. Illalla sitten ryhdyin purkamaan...Kiitokset kaikille messuilla osastollamme vierailleille innostuneille asiakkaille, ihanalle henkilökunnalle sekä hienoille ja avuliaille yhteistyökumppaneillemme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto