tiistai 10. maaliskuuta 2015

Unelmien sormus...Kevään koputellessa ovelle kovaa vauhtia matkasin jälleen paikkaan, josta olen kertonut teille aiemminkin http://kosmetiikkaviidakko.blogspot.fi/2013/01/faber-art.html . Nimittäin häämessujen jälkimainingeissa ja kevään korvalla kiinnostavat minua aikalailla myös uudet tuulet jalokivimaailmassa.

Siispä NAISET huomio! Voitte nyt helposti valmistella oman romanttisen yllätyksenne lähettämällä puolisonne tähän liikkeeseen!
;)Pahoittelen alkuun heti kuvien epätarkkuutta, kamerani, vaikka uskollinen ystäväni ja loistavien kuvien valmistaja onkin, ei taivu ihan näin tarkkaan tuotekuvaukseen. ;)
Halusin kuitenkin näyttää teille nämä jokseenkin epätarkatkin otokseni, jospa saisitte edes hitusen osviittaa mitä tarkoitan, koska sanoin on vaikea kuvailla koruja kuitenkin.Jos unelmien sormus on vielä jäänyt saamatta niin ei hätää, täältä niitä löytyy. 


Faber Artin valikoimissa on hyvin erityyppisiä sormuksia ja toki myös valtavasti muita koruja. Liikkeessä myydään valmiita koruja ja kelloja, valmistetaan itse koruja, tehdään tilauskoruja sekä uudistetaan ja huolletaan asiakkaiden omia koruja. 

Joillekin hinta ei ole oleellinen peruste korujen hankkimiselle ja toiset taas haluavat päästä mahdollisimman edullisesti. Faber Art ei varmastikaan tarjoa markkinoiden halvinta vaihtoehtoa, mutta sanoisin, että olen yllättynyt todella positiivisesti näin taidokkaiden ja yksilöllisten korujen hinnoista heillä. 
Useimmiten koru, johon sijoitetaan on vihkisormus. Miksi siis tyytyä normaalivalikoimien valmissormuksiin, jotka kyllä tietävät hintansa mutta ovatkin sitten persoonattomia katalogituotteita. Samalla hinnalla on mahdollista saada myös erikoisempia kappaleita tai täysin uniikki vihki- tai kihlasormus.


Myös omista vanhoista jalokivikoruista voi yhdistelemällä kiviä ja luomalla uutta, tehdä uskomattoman upeita ja säilyviä aarteita. Vain mielikuvitus on rajana.
Kevään 2015-uutuudet ovat pitsisormukset (kuva alla), joista voidaan koota erilaisia näyttäviä kokonaisuuksia sivusormuksin.

Kuva: Faber ArtFaber Art palvelee Helsingissä, Korkeavuorenkatu 3.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto