torstai 19. maaliskuuta 2015

Hiukset kevät/kesä 2015


Kävin id HAIRin tilaisuudessa, jossa pääsin haistelemaan kevään ja kesän tuulia hiusmaailmasta.


Tilaisuudesta minulle jäi mieleen muutama kovin innostava uutuus. 
idHAIR 911 rescuespray-protecting mist, on ihana tuote varsinkin jos käytät suoristusrautaa, lämpörullia tai muuta lämpökäsittelyä hiuksille. Sain tuotteen kokeiltavaksi ja koostumus on mainio. Tuote ei tee hiuksesta raskasta vaan tuntuu jopa antavan hyvin kuohkeutta ja pitoa. Tuotteessa on koostumus, joka suojaa hiusta ja ehkäisee värjätyn hiuksen haalistumista. Tuotteessa on myös UV-suoja ja herkullinen tuoksu. Toimii loistavasti varsinkin pyyhekuivaan tukkaan! 

Toinen kokeilemani tuote on tuo sarjis-kuvalla väritetty POW`R-suoraväri, joka näkyykin yläkuvassa myöskin. Minulla oli (rauhallisesti) Pastelizer, joka muokkaa hiuksesta pastellisävyisen, kirkastaa vaaleaa tukkaa ja poistaa keltaisuutta. Pastelizer-tuote sopii hyvin myös muiden POW`R-värien kanssa sekoitettavaksi, jolloin se vaalentaa niiden sävyä.


Muita sävyjä sarjassa olivat Turquoise,Blue, Pink, Lavender ja Orange. Nimiensä mukaisesti värit ovat todella voimakkaat. Helppo tapa kokeilla kevääksi jotain räväkämpääkin sävyä siis...Alakuvassa Pastelizer-värillä sävytetty hius.

Tilaisuudessa esiteltiin kevään hiustrendejä myös miehille. Ilokseni huomasin, että mies saakin olla tänä keväänä ihan miehekäs... Ja miten voi pelkällä hiusten leikkauksella muuttaa ihmistä niin valtavasti.Lettikampaukset ovat edelleen in.


Mutta nyt tulevat myös isot kampaukset takaisin.


Siis tupeerausta ja lisäketta tälle kesälle!
Otin teille alla kuvasarjan hauskasta pikakampauksesta, joka onnistuu jokaiselta hyvin myös kotioloissa.


Hiukset vaan solmuun, ja solmuun...


...ja solmuun... Sitten osiot pinneillä kiinni.


Käännetään nutturalle..


...ja piilotellaan hiusten päät 


...toistensa alle.


Tuloksena rento, mutta juhlava pikakampaus.Ilta oli oikein mukava ja antoisa. On hyvä olla perillä myös hiusmaailman viimeisimmistä uutuuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto