torstai 25. kesäkuuta 2015

Luonnollinen häämeikki...

Kävin taas taannoin tekemässä yhden häämeikkauksen tuolla Glo Hotel Kluuvissa ja muistin kuinka mukavat tilat heillä olikaan meikkausten ja kampausten tekoa varten.

Iso peili, sopiva valaistus ja paljon pöytätilaa helpottavat kummasti työskentelyä niin meikkaajan kuin kampaajankin osalta. Tosin kaikenlaisissa olosuhteissa toimeen tullaan ja vuosien varrella on saanut tutustua mitä erilaisimpiin tiloihin, valoihin ja työasentoihin. Kaikki siis käy...helpommin tai hiukan haastavammin.

Jos meikkaukset ja kampaukset tilataan kotiin tai juhlatiloihin, asiakkaat usein tiedustelevat miten heidän tulisi valmistautua tilan kannalta. Olisi hyvä jos meikkaus- ja kampaustiloihin tulisi luonnonvaloa ainakin jossain määrin, pöytätilaa tarvitaan jonkin verran työlaukkuja varten (tosin tähän tarkoitukseen soveltuu myös sohvankulma,rahi,tms.), kampaaja tarvitsee sähköpistokkeen ja kaikille on mukavampaa oleilla tilassa, jossa on toimiva ilmanvaihto ainakin jos seurue on suurempi.Kesällä ikkunan/ikkunat voi hyvin avata, mutta talvella asia on toinen.

 Glo Hotel Kluuvi sijaitsee siis aivan Kaisaniemen metroaseman liepeillä Hotel Kämpin kanssa saman kävelykadun varrella.
Hääkampaus oli huoliteltu, mutta rento.
Laitoin häämeikkiin lisäripsiä hillitysti tuomaan kuitenkin hiukan extravolyymia.
Huulilla Joe Blasco huulipuna Naked ja huulikiilto Pink Bronze.
Meikkipohja Estee Lauder: Double Wear Foundation.


Morsiamen ja kaason juhlakampaukset teki kätevästi myös hotellilla Meeri, Folk Helsingistä.
GMC-Studiolta oli tällä kertaa tilattu vain morsiamen juhlameikkaus, joten lähdin jatkamaan matkaani ja jätin morsiamen ja kaason valmistautumaan rauhassa suureen päivään.


Terveisiä ja onnittelut vielä näin jälkikäteen avioparille! 
T,Minna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto