perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kesämeikki ja kuvauspaketti

Sain terveisiä viimekesän ilmapallokuvauksista valokuvaaja Ilona Savitieltä.
Tein silloin kuvia varten tuollaisen pastellisen ja pinkin hohtoisen kesämeikin. Oikeastaan tuo meikki sopisi yhtä hyvin häämeikiksi tai muihin kesäjuhliin vaikkakin on voimakkaampana kuvausmeikkinä toteutettu. Valokuvissa värit aina haalenee hiukan... 

Tällainen kuvaussessio ja meikkauspaketti on muuten aika kiva lahja ystävälle tai vaikka syntymäpäivien tai polttareiden lomassa. Lahjan saaja saa muiston päivästä omina kuvina. Jonkin verran näitä on tilattukin meiltä, mutta varmastikin useimmiten tälläinen vaihtoehto ei tulekaan edes mieleen. Tavaran sijasta voi antaa lahjaksi siis myös vaikka tälläisen elämyksen. :)

Valokuvat: Ilona Savitie
Meikkaus: GMC-Studio/Minna


 Ja sitten tuli mieleeni, että esimerkiksi tämäntyyppiseen miljöökuvaukseenhan saisi kivasti yhdistettyä myös muutaman yhteiskuvan jos paikalla olisi isompi porukka. Voisi olla vaikkapa piknik kuvausten lomassa. Kuvaaja ja meikkaaja pamahtaisivat paikalle yllätyksenä ja päivänsankari olisi ihmeissään... :)

Laittakaa siis mietintään myös tuo kuvauspaketti jos olette järjestämässä juhlia ja ottakaa yhteyttä tarjouspyynnön merkeissä http://www.gmc-studio.fi/ota-yhteytta/ niin katsotaan millaista keksitään! :)

Ensi viikolle onkin sitten luvattu (taas vaihteeksi) vähän lämpimämpää, joten ollaan iloisesti siinä uskossa ja odotellaan aurinkoa! Terveiset kaikille myös, jotka lomailevat siellä jossain päin maailmaa, jossa toivottavasti paistaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto