sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kiitos taas tästä kesästä..Kesän loppuaika. Viileät aamut ja kastetta maassa. Auton ikkunat huurussa, takin vetoketju ylös asti vedettynä.
Muu perhe nukkuu ja kukko kiekuu kanalassa.

Tänäkin kesänä taas olen ollut kaikki lauantai-aamut matkalla töihin. Joka lauantai-aamu on kello soinut välillä 04.00-06.00.  Kaikkien ihanien hääseurueiden ja mahtavien morsiamien luo. Poikkeuksena juhannuslauantai.

Meikkejä ja kampauksia. Näyttäviä kokonaisuuksia tai hempeän romanttista. Valkoista, mustaa ja punaista. Ruusuja, neilikoita ja pioneita. Valssia ja Nopsajalkaa. Kiharaa tai sileää korulla ja ilman.

Olette kyselleet minulta usein, miten jaksan olla aina viikonloput töissä tai miten jaksan aina tavata uusia hääseurueita. Olette kysyneet pilke silmäkulmassa ja ihmetelleet miten jaksaa olla innostunut aina uudelleen ja uudelleen.


Aina ei ehkä näytä yhtä iloiselta, puhu yhtä paljon tai muista kaikkea. Mutta voin vakuuttaa Teille, että No problem! I love this work.
Ja Te asiakkaamme olette syy siihen.

On mukavaa nähdä uusia paikkoja ja uusia ihmisiä. Jutella jonkun koirasta ja toisen autosta. Onnistuneista häävalmisteluista ja joskus ei niin onnistuneistakin. Kuunnella silloin kun tarve on ja kertoa jotain jos tarve on.
Nähdä kaikkien jännitys ja ilo. Valmistautuminen suureen juhlaan.

Huoltoaseman kahvi maistuu oikeasti hyvälle ja drive in pelastaa lounastunnin missä vaan.

Mutta ennenkaikkea:
Saada tehdä Teistä kaikista kauniita juhlaan.
KIITOS, Teille kaikille asiakkaille. 
Kiitos luottamuksestanne ja positiivisesta palautteesta, joka antaa voimaa.
Kiitos, että käytätte palveluitamme ja tuette pienyrittäjyyttä. 
Meikit ja kampaukset arkeen ja juhlaan, GMC-Studiolta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto