Siirry pääsisältöön

Kryolan meikkituotteetwww.kryolan.com

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme.
Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.

Kryolan Johannesburg


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :)
Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.

Kryolan Chicago


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen?
Mielestäni muutama tärkeä seikka:
Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää
Väripigmentit ovat omaa luokkaansa
Tuotteet ovat turvallisia käyttää
Tuotteiden laatu on luotettava
Hinta-laatusuhde on erinomainen


Make Up Blend
Ilman Make Up Blendiä en tee juuri koskaan meikkipohjaa millään meikkivoiteella. Miksi? Kokeilkaa itse niin huomaatte. Muutama tippa tuotetta sekoitettuna mihin tahansa meikkivoiteeseen auttaa meikkivoidetta levittymään iholle kuin unelma, tuote antaa huiman lisäkeston meikkipohjalle, tuote hylkii vettä ja meikkivoiteen kulutus pienenee huomattavasti. Pohjasta tulee tasainen, kestävä ja luonnollinen. Aivan loistava tuote jos halutaan itkun tai hikoilun kestävää meikkipohjaa. Ei sisällä mitään hajusteita, väriaineita tai valoa heijastavia pigmenttejä. Tavallinen kysymys kosmetiikkaa ostettaessa: "Mikä on meikkivoide joka pysyy?" Vastaus: "Mikä tahansa, kun sekoitat siihen tipan Make Up Blendiä." :)

Koska olen "liikkuva meikkaaja", kuljen siis meikkipakkini kanssa ympäri maita ja mantuja, missä asiakkaat palveluitani tarvitsevat, ei minulla millään voi olla mukanani:
Meikkivoide vaalealle ja herkälle iholle
Meikkivoide rasvoittuvalle iholle
Meikkivoide akneiholle
Meikkivoide sekaiholle
Meikkivoide kuivalle iholle
Meikkivoide hilseilevälle iholle
Meikkivoidekalpealle iholle
Meikkivoide miehelle
Meikkivoide nuorelle
Meikkivoide ikääntyvälle iholle
jne,jne,jne...

Vaan ratkaisen ongelman siten, että meikkivoidelaadut joita käytän ovat mielestäni parhaita ja muunnan niitä tarpeen mukaan pohjustus-, sävytys- ja kiinnitystuotteiden avulla aina kunkin meikattavan ihon tarpeiden mukaan. Näin saan pohjan onnistumaan kaikille ihotyypeille ja sävyille kantamatta koko tavaratalon valikoimaa mukanani. Tämä on oiva keino myös kuluttajalle jos omaa unelmien meikkivoidetta ei tunnu löytyvän.
Peiteväri ympyrä nro 05Jos kaikki peitevärit ovat samassa napissa, aina parempi! Tykkään todella tuosta peiteväriympyrästä nro 05. Samassa kiekossa peiteväri tummille silmänalusille, punoitukseen, peiteväri mustelmille ja pinnallisille verisuonille sekä valoväri ja varjostusvärit. Vihreä peiteväri kiekon keskellä on tehokkain ihon punoituksen neutraloimiseen, käytän sen kuitenkin yleensä sekoitettuna johonkin toiseen väriin ihon sävyn mukaan. Ihanaa, hyvästi irtopurkit.  Perfect Matt-meikinpohjustaja

Mistä mattapohjustus jos kaikkea on jo kokeiltu? No tästä. Perfect Matt- meikin pohjustusvoide tasoittaa pienet juonteet ja ihon epätasaisuudet sekä ihohuokoset. Jättää täysin mattapinnan kuivattamatta ihoa. Sopii niin miehille kuin naisillekin meikin alla tai ilman meikkiä.Shimmering Event Foundation/Pearl -helmiäismeikkivoide/valoväri 50ml

Yksi asia mitä aina kosmetiikkaviidakossa etsiskelee on tehokkaat valovärit. Korostus on aliarvostettua! Ihmiset usein keskittyvät vain peittämään kaikkea, josta eivät pidä sen sijaan että korostaisivat niitä kaikkia ihania asioita joita kasvoissa on. Jollakin on upeat poskipäät, toisella kaunis kulmankaari, jollain hienot kulmaluut tai täyteläiset huulet ja mitä vaan... Kaikilla on jotain korostettavaa. :)

Kryolan HamburgParhaat siveltimet Kryolanilta?Kryolan häivytyssivellin
Vaihdoin melkein kaikki verkkokaupassamme myytävät siveltimet näihin Kryolanin siveltimiin, koska vakuutuin niiden laadusta ja tykkään hinnasta. Edullisesti voi siis saada edelleen hyvää!
Kryolan pyöreä luomivärisivellin
Jos tuota yllä olevaa pyöreää luomivärisivellintä ei vielä kotoa löydy niin suosittelen hankkimaan. Sen jälkeen on meikkaaminen paljon yksinkertaisempaa. Täydellinen apuväline varjostuksiin ja ulkonurkan viimeistelyyn. Ainakin Armanilla ja Bobbi Brownilla on vastaava, mutta tässä toimii myös hinta.

Kryolan litteä luomivärisivellin

Kryolan MunchenMeikin kiinnitys suihke Ultra Setting Spray suihkutetaan lopuksi koko meikin päälle.


Ultra Setting Spray-meikinkiinnityssuihke

Toiset tykkäävät pohjustaa hyvin ja toiset kiinnittävät meikin lopuksi vasta. Juhlapäivänä voi tehdä vaikka molemmat ja varmasti pysyy. Tuloksena meikki, joka kestää. :)

Kryolan tuotteita löydät verkkokaupastamme...

Kryolan


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…