keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Maalaisromanttista tunnelmaa hääaamuun...

 GMC-Studiolta olikin tällä kertaa tilattu häämeikkaus ja hääkampaus Hotelli Hämeenkylän kartanoon. Sain siis näin ollen nähdä myös heidän uusitut huoneensa. Paikka henki maalaisromanttista tunnelmaa ja ilmassa oli jo syksyn tuntua. Kaverina minulla oli parturi-kampaaja Mari Liimatainen, Salon SimoNetasta.
 Tein morsiamen häämeikin valmiiksi sillä aikaa, kun Mari työskenteli kaason kampauksen parissa.


Päädyttiin suht tummaan silmämeikkiin kera nude-huulien.
Tuotteet: Joe Blasco, Kryolan ja Estee Lauder.
Huulisävy: Joe Blasco huulipuna Naked& Huulikiilto Pink Bronze&Kryolan valoväri
Silmämeikki: Joe Blasco Brownie&Egg Shell, rajaus Joe Blasco Cake Eyeliner Black Kun morsiamen häämeikki ja kaason kampaus olivat valmiit, vaihdoimme Marin kanssa asiakasta ja morsian pääsi suoraan hääkampaukseen.Koska minulla ei tuolloin sattunut olemaan seuraavaa keikkaa enään samalle päivälle, tiedusteli kaaso josko voisin tehdä hänelle vielä juhlameikin. Ja Sillä aikaa kun morsiamen kampaus valmistui, tein siis kaasolle vielä juhlameikin.
Aamupäivä sujui mukavissa merkeissä ja tunnelma oli rento, mutta odottava.
 Mari usein näyttää kaasoille hunnun kiinnitystä jos huntu on kovin pitkä ja halutaan laittaa paikoilleen vasta hiukan myöhemmin tai ihan irroituksenkin takia.
Kampa alassuin ja tukipinni paikoilleen.Kauniin syysaamun saattelemana toivotimme onnistunutta päivää!Ja vielä näin jälkikäteen: Kiitos mukavasta aamupäivästä ja Onnea!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto