perjantai 18. joulukuuta 2015

Häämeikki ja -kampaus kotona...

Meikkaaja ja kampaaja kotiin, miten valmistaudun?

Aina silloin tällöin tiedustellaan, miten asiakkaiden tulisi valmistautua tulevaan meikkiin tai kampaukseen kotioloissa tai hotellilla ollessa. Eipä muutoin ihmeemmin kuin, että aina lopputulos on parempi mitä vähemmän iholla on meikkiä entuudestaan, mieluusti siis ei ollenkaan. Oma kosteusvoide toki saa olla, muttei sekään ole välttämätön. Sitäkin on aina matkapakissa kyllä.

Hiusten osalta on hyvä jos hiukset ovat puhtaat ja kuivat. Muotoilutuotteita ei ole hyvä olla hiuksissa kovin entuudestaan.

Muutoin siis ei meikkaajan ja kampaajan kotikäyntiin tarvitse erikseen valmistautua.

Matkasimme taasen yhteistyökampaajani kanssa eräälle hääkeikalle Helsinkiin, laukut pullollaan tavaraa.
Asiakas oli ilmoittanut etukäteen ettei hän tarvitse koemeikkausta eikä -kampausta vaan luottaa lopputulokseen. Tämä oli mukavaa myöskin vaihteeksi. Kuitenkin yleensä koemeikkaus ja koekampaus ovat suositeltavia, sillä niissä voidaan yhdessä katsoa millainen kokonaisuus tehdään ja, että kaikilla on siitä samankaltainen ajatus. Vaikkapa punaista huulipunaa voi olla satoja sävyjä olemassa, joten ei ole suinkaan niin yksinkertaista vain toteuttaa juuri sitä punaisen sävyä jota haetaan ilman etukäteistietoa.

Meikkaaminen (ja uskallan väittää, että kampauksien tekeminenkin) ovat kuitenkin "käsityöammatteja" myöskin. Tällöin on hyvä jos tekijän "kädenjälki" on tiedossa jo ennen juhlapäivää ja se vastaa omaa toivetta mahdollisimman tarkasti.

Mutta tuona aamupäivänä emme siis tienneet ollenkaan kuka morsian meitä paikalla odottaa ja mitä kokonaisuudesta muodostuu.
Meikkaukset: GMC-Studio / Minna


Hääkampaus takaa kuvattuna.

Hääkampaus toivottiin asettuvan loivasti ja pehmeästi, mutta kuitenkin klassisesti.


Uskomatonta, mutta kyseessä samat hiukset vaikka valo niin erilainen kuin ensimmäisessä kuvassa.


Häämeikin väripisteenä samaa punaista kuin hääkengissä... Huulipunasävy: Joe Blasco / True Red, Rajauskynä Joe Blasco / True Red, meikkipohja: Estee Lauder, Silmämeikki Joe Blasco ja KryolanKaason kampauksessa yhdistettynä lettiä ja nutturaa.Meikissä huulet: Joe Blasco / Naturelle

Asiakkaat ja me tekijät olimme lopputuloksiin tyytyväisiä ja sain kauniin kiitoksen sähköpostitse jälkeenpäin:
"Tuhannesti kiitoksia lauantaisesta! Teidän käyntinne antoi mitä parhaimman alun päiväämme."


 Kiitos palautteista, ne antavat suurta lisäiloa työhön! 

Ja Onnea hääparille!!!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto