torstai 17. joulukuuta 2015

Jouluale ja muistojen arkistot...


Tein mainosta joulukuun alekampanjalle (alekoodi JOULU2015) verkkokauppaamme kosmetiikkaviidakkoon, koodilla saa ostoksistaan -10%. Koodi on voimassa vuoden loppuun. 
Piti saada jokin joulunajan aiheinen kuva liitteksi mainokseen facebookia varten. Koska ilmat ovat olleet sangen mustat, piti etsiä kuvia vähän kauempaa vuosien takaa omista kuva-arkistoista. 
Löysin kuvia tammikuulta 2011....


Kuvat ovat kauniita, mutta kova ikävä iski menneeseen aikaan nähdessäni kuvissa edesmenneen perheenjäsenemme. "Bob the Dog" pääsi aikanaan kunnioitettavaan 14 vuoden ikään ennen kuin kuurous, asteittainen sokeutuminen ja heikot takajalat veivät voiton urheasta taistelijasta. Ikävä on ajoittain vieläkin suunnaton.
Eläinten kanssa eläessä on asioiden ikävä puoli aina se, ettei heidän elämänsä ole yhtä pitkä kuin ihmisten. Luopuminen on aina jossain vaiheessa väistämätöntä. Niin olen yrittänyt asiaa katsoa jos se helpottaisi. Kyllä ikävä on aina kuitenkin sama, olipa aikaa mennyt kuinka kauan tahansa. Ihmisten tiedustellessa perheestäni, huomaan vieläkin mainitsevani yhtenä perheenjäsenenä Bobin, sitten korjaan ettei hän ole enään täällä valitettavasti. Jotenkin vain tunnen, että hänet täytyy mainita, etten ole unohtanut. Niin voimakas voi olla kiintymys koiraan ihmisellä, ei sillä että yksi hyvä koira on parempi kuin tuhat huonoa ystävää!
Lunta ei kuulema jouluksi ole tänne eteläsuomeen tulossa, saa nähdä sitten miten on, tuleeko musta joulu. Mutta siitä huolimatta voi joulutunnelma olla lämmin ja mieli valoisa.
Lupaan muistaa tänä jouluna kaikkia niitäkin, jotka eivät ole täällä kanssamme sitä viettämässä, surusta huolimatta, ilolla. :)


Lämmintä joulunodotusta kaikille lukijoille ja voimia ja menestystä Uuteen Vuoteen 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto