torstai 3. marraskuuta 2016

Kryolan-meikkituotteet

Kryolan on minulle työasioissa se yksi juttu, jota en vaihda.

Tämä postaus on täynnä mainostusta ja niin on tarkoituskin, sillä mainostan mielelläni sitä mistä tykkään. 

Toki käytän muutakin kosmetiikkaa keikoilla, mutta Kryolanilta on monta luottotuotetta. Eye shadow primer-silmämeikinpohjustus korvasi kerran kokeilun jälkeen kaikki muut siispä paras silmämeikinpohjustus ikinä, Make up blend-neste on kaikkien meikkivoiteiden ja ihotyyppien kaveri ja helpottaa työskentelyä huomattavasti sekä varmistaa meikin pysyvyyden, tuloksena kestävä ja tasainen meikkipohja. Pro liner-silmänrajaus pysyy kesähäissä ja syksyn sateissa, ihanteellinen silmänrajaus vuotaville silmille ja vaikka salille ja jumppaan.

Tuotteiden hinnat ovat erittäin kohtuulliset ja laatu erinomainen.

Koska meikkipakissakaan ei ole tilaa loputtomasti eikä selkä jaksa kahta työlaukkua enempää, täytyy työskentelyvälineiden ja -tuotteiden olla itselle parhaat ja monitoimisimmat.
 Laitoin Kryolan-tuotteita myös verkkokauppaamme myyntiin, koska  halusin, että asiakkaammekin löytäisivät ne hakiessaan täydennystä meikkituotteisiinsa ja vaihtoehtoja tutuille tuotteille. Kosmetiikkaviidakko-verkkokauppa on paikka, josta hyvät tuotteet kulkeutuvat helposti ja edullisesti suoraan käyttöösi.


Olen kokeillut useita sarjan tuotteita ja aina olen ollut tyytyväinen kokemaani. Uusimpana ihastuksena ovat huultenrajauskynät, joiden suuri myyntikoko, riittävyys ja värimassan laatu ilahduttivat suuresti. Tosin olin jo käyttänyt pitkän aikaa silmänrajauskyniä, joiden laadun tiesin hyväksi. Positiivista tuotteissa on vielä laadun lisäksi nimenomaan edullinen hinta.
Joskus aikoinaan punnitsin tässä blogissa voiko halvalla saada hyvää ja vertailin eri tuotteita. 
Tämä sarja ainakin lunastaa lupauksensa. Tosin se ei ole halvimmasta päästä, mutta ei ehdottomasti keskitasoa kalliimpikaan. Pitää laajentaa taas vähän verkkokaupan valikoimaa, jotta saadaan sinne pohjois-suomeenkin tavaraa kulkemaan tehokkaasti ja kokeiluun uusia.:)


Käykää tutustumassa tuotevalikoimaamme www.kosmetiikkaviidakko.fi
Tervetuloa!

Kuvat tuotteiden alla: M.U.I MAKE-UP INTERNATIONAL issue 2Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto