torstai 15. joulukuuta 2016

Hääaamu hotellilla: Hotelli Kämp, Mannerheim-sviitti


Minulle oli erittäin mielenkiintoinen kokemus vierailla hääkeikan yhteydessä Hotelli Kämpin Mannerheim Sviitissä tässä hiljattain. GMC-Studion kanssa keikalla oli Salon SimoNetta.


On tullut vierailtua useinkin Hotelli Kämpissä asiakkaiden tilauksesta erilaisten meikkausten tiimoilta, mutta astuessani tähän huoneistoon huomasin että tilaa oli huomattavasti ja hääaamun puitteiksi paikka oli sanoisinko "erittäin ekslusiivinen". :)
Ihana luxus hääaamuun!
Mukavat puitteet siis sekä asiakkaalla viettää rauhallista hääaamua ja päivää ja meillä tekijöillä tehdä juhlavieraat edustuskuntoon juhlia varten.

Huoneiston tilavuus on tarkalleen ottaen 179-258m2 riippuen haluaako lisäosan myös käyttöön.
Joten tilaa on vaikka isommallekin ryhmälle ja mitä lisäpalveluita tähän huoneistoon ei olisi saatavilla niin niitä tuskin tulisi koskaan tarvitsemaankaan...Mutta töihin siis... ja työtarvikkeet esille.

Salon SimoNetan kampaaja Mari Liimatainen lainaa työhuoneen tuolia peilin eteen kampausten valmistamista varten.Aloitin samaan aikaa tekemällä morsiamen häämeikin valmiiksi ensimmäisenä.


Mukavaa, että sain tehdä tummuutta silmiin. Morsian tuli koemeikkiin ilman kuvaa meikistä ja antoi minulle vapaat kädet luoda hänen juhlalookinsa. 
Meikki on silti luonnollinen vaikka silmät erottuvat edukseen meikistä hienosti.
Mielestäni meikki ei kokonaisuutena ole ollenkaan tumma vaikka väriä onkin. 


Alla Mari valmistaa kaason kampausta.


Kuvissa molemmilla kaasoilla meikit ja kampaukset valmiina päivää varten.


Hääpäivän ensiapupakkaus alla. Toimitin sen asiakkaalle hääaamuna hotellille tullessani, jotta tavarat ovat tallessa juhlaa varten ja meikin "freesaus" onnistuu helposti juhlahumussakin.

Suosittelen hääpäiväksi häälaukkuun yleensä mukaan:
Väritön kivipuuteri
Huulipuna ja/tai kiilto
Musta kajal
Huultenrajauskynä

Muuta ei tarvita ja mitä vähemmän meikille päivän ja illan mittaan tekee, oikeastaan sen parempi. Meikki on tehty kestämään koko juhlan vaikka aamuun.


Morsiamen hääkampausta aloitellaan.


Joskus hiukan harmittaa, kun niin harvoin näen morsiamen kokonaisuutta valmiina. Osia näen kyllä, puvun, hiukset, kengät, meikin, kukat,tms.  ja osaan jollain lailla yhdistellä ne mielessäni lopputulokseksi, mutta yleensä siinä vaiheessa kun morsian on puku päällä, kampaus ja meikki valmiina ja mahdollinen huntu päässään ja kukat käsissään, olen jo jatkanut matkaani kohti seuraavaa paikkaa... :)
Kaunis hääpuku on Niinattaren mallistoa.Hiuskukat odottavat...


Olipa muuten haastavaa saada nämä kaksi kaverusta pysymään aloillaan kuvaa varten... :)
Onnea hääparille, toivottavasti päivästänne tuli ikimuistoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto