sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Meikkausopastus ryhmälle: Långvik Congress Wellness Hotel

Terveisiä meikkausopastuksesta työporukalle Långvik Congress Wellness-hotellista!

GMC-Studio toteutti työporukalle, jossa oli 8 naista, meikkausopastuksen tyylillä: Kaikki meikkaavat. 

Kuvaus: Niko Muukka


Opastuksessa kaikki pääsevät tekemään yhdessä päätetyn meikkityylin itse, meikkaajan opastuksella.
Jokaista neuvotaan myös erikseen ja esimerkkinä ennen jokaista työvaihetta näytän demohenkilölle ensin tavoitellun tyylin.


Siinä vain viuhke ja suhina kävi, kun purkkeja availtiin ja siveltimet heiluivat. :)
Välillä nautittiin raikkaista smoothiesta ja jaksettiin taas. 


Erityisen yksityiskohtaisesti haluan yleensä kertoa koko ryhmälle esimerkiksi silmänrajaustekniikan ja kulmakarvojen muotoilun. Yhtä tärkeitä yksityiskohtia, joihin kiinnittää erityishuomiota ovat myös korostukset ja varjostukset sekä meikkipohja.


Erityiskiitos hotelli Långvikin mainioille tiloille, jossa tälläisen yritystilaisuuden toteuttaminen on vaivatonta ja mukavaa. Långvikin laajan palvelutarjonnan vuoksi isoillekin ryhmille löytyy mieleistä ohjelmaa.

Kiitos myös huippukuvaaja Niko Muukka upeista kuvista tilaisuudesta!Ilta sujui leppoisissa tunnelmissa vaikka aikaa meillä olikin käytettävissämme hiukan tavallista vähemmän. Yleensä tämän tyyppinen paketti ottaa aikaa noin 3h.


Käytin tavalliseen tapaan Kryolanin ja Joe Blascon tuotteita tässäkin opastuksessa. Ja tutuiksi tulivat niin Make up blend kuin Eye shadow primerkin.

Kulmien oikealla muodolla voidaan tehdä ihmeitä kasvoille. Olen vuosien varrella huomannut, että yksi suurimmin kasvoihin vaikuttava seikka on juuri kulmakarvojen oikea muotoilu.
Se kannattaa antaa ammattilaisten tehtäväksi vaikkapa ostosreissulla kaupungilla jos muoto on omasta silmästä katsoen päässyt kateisiin. Toimitus ei ole hintava ja asialla on suuri merkitys kasvojen piirteisiin.
Kestopigmentointi on oiva vaihtoehto jos karvaa ei ole lainkaan tai se kasvaa harvassa.


Hauskan lettikampauksen sain sattumalta päivällä pikana päähäni Salon SimoNetasta ohikulkumatkalla. :)


Meikkiopastuksissa suosituimpia aiheita ovat yleensä olleet: helppo ja tyylikäs arkimeikki, smoky eyes ja arkimeikin muuntaminen näyttäväksi iltameikiksi.
Tuotteista kysellään myös paljon ja oikeista työvälineistä sekä niiden huoltamisesta.


Kiitos kaikille hauskasta illasta kanssanne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto