tiistai 7. helmikuuta 2017

Hääkeikka Hotelli Tornissa ja palautetta asiakkaalta...


Kävin viikonloppuna myös hääkeikalla hotelli Tornissa. Paikan päälle oli tilattu GMC-Studiolta meikkaukset ja kampaukset  kaasoille ja morsiamelle sekä kiharat pienelle morsiustytölle.Kaason meikistä kuvaa, mutta hiuksiin ei ole vielä ehditty. :)


Alakuvassa huomioikaa kampaaja Marin muikea ilme.. :))Pitihän se ängetä taas itsekin morsiamen kanssa samaan kuvaan.


Alla morsiamen hääkampaus lähes valmiina hiuskoruineen. Muutama lisäripsi silmämeikissä tekee myös aina hienon loppusilauksen.

Kun morsian oli valmiina sekä meikistä että kampauksesta, oli hänellä aikaa vielä viimeistellä pukua ennen juhlaa sähköisyyttä poistavalla suihkeella.Siskon kevyt meikki valmiina.


Ja pienen tytön kiharat sekä tarkkaan valitut kukat.


Sähköpostissa minua odotti kaunis kirje asiakkaalta ja sain luvan julkaista sen tännekin. Viesti oli otsikoitu sanalla: Kiitos!:
Hei. 

Olitte viime lauantaina meikkaamassa ja kampaamassa morsiamen, kaason ja liudan morsiamen perheenjäseniä hotelli Tornissa. Omalta osaltani haluaisin kiittää teitä molempia todella lämpimästi sekä ammattitaitoisesta työstä että hauskasta seurasta ystäväni tärkeänä päivänä.

Meikit ja kampaukset onnistuivat kaikilla täydellisesti ja kestivät uskomattoman hyvin! Omasta kampauksestani nautin vielä eilenkin, ja tänä aamuna kampauksen avatessani sain vielä päiväksi kauniit kiharat!

Olo ei ole koskaan ollut niin kaunis kuin viime lauantaina. 

Siispä KIITOS! 

On todella mukavaa saada välillä palautteita näin suoraan sähköpostitsekin, se antaa aina uutta virtaa ja lisäiloa työhön. 
Kiitos siis Teille ja Onnea vielä tuoreelle avioparille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto