perjantai 31. maaliskuuta 2017

Fitverstas ja kuntoiluasiaa meikkaamisen lomassa...Tapasin mielenkiintoisen ihmisen eräänä aamupäivänä Sokos Hotel Pasilassa.
Emmi Salo on Fitverstaan toimitusjohtaja ja pyörittää tehokkaasti monille ihmisille hyvää mieltä ja kunnon kohennusta tarjoavaa yritystään. Yritys on laajentunut koko Suomen alueelle ja asiakkaita on paljon.

Rennon oloinen, mutta kestävä kuvausmeikki tarvittiin Elixir-ohjelman haastattelua varten ja hiuksiin jokin rento/nopea kampaus.

Emmi oli hyvin innostava tuttavuus niin henkisen kuin fyysisenkin olemuksensa johdosta. Kahden pienen lapsen äiti on huippukunnossa, innovaattori yrityksessään sekä erittäin mukava persoona.

Kiinnostuin hänen yrityksensä tarjoamista palveluista tapaamisen johdosta myös ja kahden pienen lapsen äitinä ja kahden sektion läpikäyneenä minulla olisi varmasti tarvetta ja apua heidän tarjoamistaan kuntopaketeista. Aikaa kuntosalille minulla ei järjesty, mutta ajattelinkin tutkia heidän kotitreenitarjontaansa. PT tsempparina auttaisi myös varmasti tavoitteiden saavuttamisessa.

Ensimmäisen lapseni saatuani (tyttö nyt 3v.) painoni kasvoi raskausaikana 23,5kg, tämä lähti noin vuoden aikana synnytyksestä pois, mutta kuormitti niveliä, selkää ja jalkoja paljon. 
Painon takaisin palautumista hidasti sektion hidas parantuminen ja turvotus vatsan alueella.

Toista lastani odottaessani minulla oli raskausmyrkytys ja painoni kasvoi lyhyessä ajassa 27kg. Puolessa vuodessa minulta lähti 20kg, mutta iho, kudokset ja lihakset eivät ole vielä palautuneet.
Selkä, hartiat ja nimelet olivat taas kovilla. Roikkuvaa ihoa jäi jäljelle kun turvotusta poistui.

Minulle ulkonäkö ei ole elämän tärkein asia, vaikka sen parissa työskentelenkin joka päivä. Haluaisin kuitenkin olla fyyisisesti hyvässä kunnossa, jotta jaksan lasten, eläinten ja työntäyteisen elämän täysillä. Ei olisi hassumpaa myöskään saada viehättävää kehoa vielä takaisin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto