lauantai 12. elokuuta 2017

Meikkaaja kotiin...Etelä-Suomea pörrätään ristiin rastiin pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla.
Kesän hääkeikkojen aika on nyt ja meikkaaja ja kampaaja tilataan paikan päälle useasti minne kulloinkin tarvitaan.

Ihania tapaamisia, aikaisia herätyksiä, kuumia päiviä, drive-inn lounaita, naurua, itkua, vauvojen ääniä, eri kieliä, suuria ja pieniä juhlia, osoitteita, jotka eivät löydy kartalta, hotelleja, kylpylöitä, koteja, juhlatiloja. Tätä kaikkea on keikkameikkaajan kesässä.

GMC-Studion meikkipakki liikkuu ja syksyllä sitten siirrytään rauhallisempaan tahtiin taas viikonloppujenkin osalta. Nyt on edessä kesälomaviikkoni ensi viikon lopusta alkaen, mutta sitten jatketaan häähumussa vielä pitkalle syksyyn.

 Koska on tosiaan hiukan ollut tässä kiireitä, en ole kerennyt päivittelemään blogiin kovinkaan paljoa. Nyt alan laittamaan näitä mahtavia tunnelmia muistoksi tänne blogiinkin, jotta ne toisivat syksyyn ja talveen vielä hitusen tätä kesän kauneutta ja lämpöä. 

Alla siis yksi hääaamu (muistaakseni Espoossa, saa korjata jos muistan väärin), jossa olimme Salon SimoNetan Marin kanssa toteuttamassa hääseurueen (morsian ja kaasot) kauneuspalveluita kotiympäristössä.


Kaasojen meikit ja kampaukset valmiina.
Hääkimpun kesäinen väritys.

Alla morsian kampauksessa ennen meikkausta.Ja alla kaasolla taasen meikkaus valmiina, mutta kampaus vielä uupuu.Ikuinen kysymys: Taivuttaako ripset ennen meikkausta vaiko ei?
Ripset voi hyvin taivuttaa jos näin haluaa ja meikkaajakin voi ne taivuttaa. Tosin olen huomannut, että useimmiten on parempi jos ripsiä ei erikoisemmin taivutella ennen meikkiä, sillä jos aiotaan (ja usein onkin hyvä tehdä niin) käyttää irtoripsiä meikissä, on hyvä etteivät omat ripset taivu "liikaa" päälle liimattavien irtoripsitupsujen alla. Näin irtoripset saa parhaiten "asettumaan" paikalleen ja tuloksesta tulee kaunis ja luonnollinen. Irtoripset ovat kuitenkin taipuisat ja kaarevat, joten kaarevuus saadaan sitä kautta, mutta kiinnitys on helpompaa ja siistimpää.


Alakuvassa morsiamen häämeikissä irtoripsitupsut liimattuina jo paikalleen.


Kaason juhlalook.Kukat hiuksissa tekevät usein kampauksesta vielä näyttävämmän ja niistä voidaan myös hyvin koota yhdistelmä kampaukseen.

Jos huntua ei kiinnitetä vielä aamulla paikalleen, näyttää tarvittaessa kampaaja mielellään hunnun kiinnityksen ja poistamisen kaasoille, jotta toimenpiteestä selviydytään sitten mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti kun sen aika on. :)

Hääkampauksen ideoinnissa kannattaa miettiä haluaako huntua/kukkia tai molempia. Ehkä hiuskorua? Jotkin kukat eivät kestä kovin hyvin kosketusta, joten hunnun alle jääminen ei niille sovi. Kukkakauppiaat tuntevat kuitenkin lajikkeet hyvin. Hunnun pituuteen vaikuttaa myös haluaako sen kampauksen ylä vai alapuolelle. Ja yhtälailla kampauksen painopisteeseen vaikuttaa, kiinnitetäänkö huntu alle vai päälle. 
Hiuskoristeilla saa myös näyttävän lisän kampaukseen jos huntua ei vaikka tahdo lainkaan. Mutta näissäkin kaikissa asioissa osaa myös kampaaja olla suurena apuna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto