Siirry pääsisältöön

Häät-lehden kuvaukset Wiurilan kartanolla...


Jokin aika sitten käväisin Häät-lehden kuvauksissa Wiurilan kartanolla tekemässä kuvauksiin meikkejä. Otettiin instaan (gmcstudiominna) myös muutamia live-videoita aiheesta, joka oli hauskaa kokeilla myös. En ole kauheasti työpäivistä tähän asti muuta materiaalia taltioinutkaan kuin kuvia lähinnä. Mutta mielenkiintoinen ja vaiherikas päivä oli kartanolla kyllä ja ihania kokonaisuuksia syntyi, joista sitten lisää Häät-lehden  Lokakuun 2017 ja Tammikuun 2018 numeroissa.


Tutustuin pikaisesti myös kartanon miljööseen, joka oli kaunis ja tarjosi monenmoista aktiviteettia ravintoloineen, museoineen, hevostalleineen ja golf-kenttineen. Kartanon juhlasalissa järjestetään myös paljon hääjuhlia ja miljöö onkin varmasti tuohonkin tarkoitukseen mitä mainioin. Söin myös maittavan lounaan ravintolan lounasmenusta meikkienvaihdon välissä, jotta pysyisin koko päivän virkeänä (ruuan tuoksu leijui niin vastustamattomasti työtilaan, että syömättä jättäminen olisi ollut rikos). Kuvattavia pukuja kuitenkin tuon päivän setissä oli noin 12 kappaletta, joten meikki- ja kampauslookejakin jonkin verran vaihdeltiin.

Iralle tein voimakkaan silmämeikin ja tulipunaiset huulet.


Kauniita koruja hiuksissa Ninkalta.


Morsiuskampauksiin yhdisteltiin paljon kukkia ja koruja sekä jopa hattuja.


Kylmä kahvi kaunistaa...


Jennan beige/kulta yhdistelmä. Hattu: DramaeuKartanon juhlasalin tunnelmaa.

Kaivokukka oli toimittanut kuvauspäivän kukat ja kukkaseppeleet.

Hauska yksityiskohta, suuret lehtikorvikset by:desing sinivuokkoPäivän upeista kampauksista vastasi: Luxgroupin Maryanne Lavastre. Hieno uusi tuttavuus, Maryanne työskentelee Turun suunnilla ja tekee myös hää- ja juhlakeikkoja. Suosittelen lämpimästi jos sieltä päin etsitte kampaajaa!Työpisteen pari tärkeää...
Tuoli oli raahattu ulos mahdolliseksi rekvisiitaksi. :) Hauska yksityiskohta tyhjillään seinän vieressä...

Kartanon miljöö oli mukavan rauhallinen ja erittäin kaunis.
Kiitos kaikille mukavasta päivästä, Nähdään taas jossain!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kryolan meikkituotteet

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme. Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :) Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen? Mielestäni muutama tärkeä seikka: Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää Väripigmentit ovat omaa luokkaansa Tuotteet ovat turvallisia käyttää Tuotteiden laatu on luotettava Hinta-laatu…

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…