torstai 12. lokakuuta 2017

Häät-lehti 02/2017: Kansikuvameikki


Olipa miellyttävä aamukahvihetki, kun sain postilaatikkoon vihdoin tuon Häät-lehden uusimman numeron, jonka kannessakin oli tekemäni häämeikki Miss Suomi 2017 Michaela Söderholmille. Upeat kampaukset Michaelalle teki parturi-kampaaja Noora Toiviainen.
Styling Ninka.

Alla oma suosikkini kuvista, tummat silmät ja vaalean roosat huulet. 


Tein aikoinaan postauksen tänne blogiin Häät-lehden eräästä numerosta, joka herätti minussa aika voimakkaan reaktion... Niin voimakkaan, että oli pakko avautua.

No nyt täytyy sanoa, että lehden sisältö on kokenut muutoksen selvästi. Siellä, kun on esillä oikeita vinkkejä, ideoita ja mielenkiintoista sisältöä jokaiselle, joka etsii apua hää- tai juhlajärjestelyihin. 
Kampaukset ja meikitkin (en puhu nyt vain omistani...) :)) ovat ihan mahdollisia toteuttaa myös tosi elämän raameissa eikä vain 5 minuutin kestävä pikakuvausluonnos, joka hajoaa tai sulaa ensimmäisessä tuulenhenkäyksessä tai kesäsateessa. Vai mitä olette itse mieltä? :)

Lehdessä oli paljon ideoita, uusia tuulia ja kattavasti palveluntarjoajia,vinkkejä ja muuta häitään suunnittelevalle. Ihania nuo Glamour-jututkin. Saa olla väriä ja näyttävyyttä, mutta kuitenkin tyylillä.
Lehdestä löytyvät luonnollisesti myös tarkat tiedot kaikkien noiden upeiden hääasusteiden, pukujen ja hiuskorujen valmistajista, joten sieltä löytää oikeaan paikkaan jos jokin tietty tuote kiinnostaa.


Kun aiemmin tein tuon kuvausmeikin Michaelalle lehden kuvauksiin, en kerennyt kuvauspaikalle paikan päälle enään. Näin ollen en saanut kuvamateriaalia Teille sieltä napsittua vaikka sekin olisi ollut kiva nähdä varmasti. Onneksi Noora laittoi minulle muutamat kuvat, jotka hän oli paikan päällä kerennyt napsimaan valmiista kokonaisuudesta...
Vielä loppuun mainitakseni, oli hauskaa seurata Miss Suomi 2017-finaalin voittajavalintaa, kun Michaela oli hiljattain ollut asiakkaana ja kertonut matkastaan kohti unelmaansa. Sen hän vihdoin tavoitti ja taatusti ansaitsi.
Onnea Michaela!!!!!!!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto