Siirry pääsisältöön

Hääaamu Hotel Onni, Porvoo

Huomasin, että viime kesältä on jäänyt hurjasti kuvia talteen blogijuttuja varten hääkeikoilta.
En ole kerennyt valitettavasti aikanaan saamaan tarinoita koneelta ulos ja näin kuvia on kertynyt massoittain. Onneksi kuitenkin ihania paikkoja, kesäpäiviä ja hetkiä on tallessa, jotta nyt syksyn sateilla ja talven tuiskuissa voi niitä muistella. :)

Pyydän etukäteen jo anteeksi, kun en muista kaikkia kuvissa esiintyviä ammattilaisia nimetä, mutta laittakaa toki minulle viestiä niin korjaan mielelläni tarkat tiedot juttuihin niin, että kunnia taitavista kampauksista, kukista ja valokuvaajista menee oikeaan osoitteeseen. :)

Alla iloisen ja puitteiltaan maalaisromanttisen miljöön muiston tuonut kuvasarja häämeikkauskeikaltani Porvoosta Hotel Onnesta.

Kesäisen kauniin hääkimpun oli toteuttanut Henriettas blommor niinikään Porvoosta. Olen muuten törmännyt useamminkin heidän tekemiinsä hääkimppuihin ja täytyy sanoa, että jälki on aina huippulaatuista ja kimput ovat uskomattoman kauniita ja harmonisia, riippumatta mitä kukkaa kuhunkin teemaan on valittu.Voin lämpimästi suositella. :)

Juhlakampaukset Johanna Ahlberg.


Kampaaja oli saapunut myös paikan päälle Hotel Onneen tekemään kaasoille ja morsiamelle kampaukset juhlaan.Hääkampauksen loppusilaus.

Morsiamen kevyt ja luonnollinen häämeikki.


Kaason meikkaus alla valmiina. Toiveena oli myös luonnollinen meikki, jossa silmät kuitenkin pääosassa.
Hotel Onnessa aamu sujui rauhallisessa ja mukavassa tunnelmassa omassa erillisessä "hääsiivessään". 


Linssilude kylpyhuoneen peilissä... 
Ja kotimatkalle kirkonkellojen säestämänä läpi kauniin ja aurinkoisen Porvoon. :)


Onnea hääparille vielä ja terveisiä kaikille!!!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kryolan meikkituotteet

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme. Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :) Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen? Mielestäni muutama tärkeä seikka: Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää Väripigmentit ovat omaa luokkaansa Tuotteet ovat turvallisia käyttää Tuotteiden laatu on luotettava Hinta-laatu…

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…