Siirry pääsisältöön

Häämeikki: Kesähäät Karjalohjalla

Lisää kuvamateriaalia viime kesältä, jota aloin selailemaan ja tutkimaan tänä lumisena maanantaina Helmikuun lopulla. 
GMC-Studion retki Karjalohjalle Vanhan Passin tilalle lämmittää muistona kevät-auringon kanssa.
Ohessa Teillekin kuvakollaasina kauniita Passin maisemia ja hääaamun valmistautumista meikkien ja kampauksien osalta juhlapaikalta...
Laitoin kuvat hiukan sekalaiseen järjestykseen, kun en malttanut jättää kokonaisuutta vasta loppuun... :)
Tässä häämeikissä on huomionarvoista se, että aina huulipunan ei tarvitse "mätsätä" kimpun kukkien värien kanssa. Huulipunan väri voi olla myös huomattavasti voimakkaampi. Kuitenkin sävymaailman olisi hyvä olla sama, jotta kokonaisuus on täydellinen. Mutta joskushan myös poikkeus vahvistaa säännön...


Minun suosikki huultenrajauskynä jos raikasta punaista halutaan: Kryolan Contour Pencil Red.Poskiluun alle sipaistu Joe Blasco Light Skin Shading-varjostusväri korostaa ja muokkaa kasvonpiirteitä kevyesti.


Kesäisen täyteläinen kimppu tuo mieleen kesäntuoksut tänne kinoksien keskelle...
Kaaso toivoi myös pehmeän ja kesäisen meikin.


Alakuvassa meikkiin lisäksi lisäripsien kiinnitys. Vaikka silmämeikki olisi kevyen luonnollinenkin niin usein juhlameikkiin suosittelen lisäripset. Ne tuovat silmämeikkiin intensiivisyyttä ja näyttävät valokuvissakin hyviltä, tuoden silmät kunnolla esiin. Lisäripset ovat kuitenkin myös luonnossa aidon näköiset ja kevyet.
Jos asiakkaalla on kestoripset entuudestaan ei lisäripsiä yleensä tarvita mutta toisaalta niillä voidaan esim. kuvausmeikeissä "paikata" hyvin mahdollisia epätasaisuuksia tai tuoda ulkonurkkaan enemmän kaareutuvuutta.
Alhaalla kuvasarjassa hääkampauksen valmistumisvaiheita....
Todella kaunis paikka tämä Vanhan Passin juhlatila Karjalohjalla. Ja nopeastihan tänne kampaajankin kanssa ajeltiin. Parkkitilaa oli riittävästi isompiakin juhlaseurueita varten ja pihapiiristä löytyi ihania yksityiskohtia ja paikkoja joissa viettää aikaa.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kryolan meikkituotteet

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme. Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :) Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen? Mielestäni muutama tärkeä seikka: Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää Väripigmentit ovat omaa luokkaansa Tuotteet ovat turvallisia käyttää Tuotteiden laatu on luotettava Hinta-laatu…

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…