torstai 31. toukokuuta 2018

Kesähäät Helsingissä?

Pääkaupunkikin tarjoaa monia paikkoja, joissa kesähäihin saa maalaisromanttista tunnelmaa. Ajomatka vieraille säilyy kohtuullisena ja juhlia voi viettää omassa rauhassa metsän siimeksessä tai meren rannalla.

Vaikka juhlapaikka sijaitsisi vähän sivummassakin, eihän se haittaa kun meikkaaja ja kampaaja matkaavat paikan päälle seuruetta kaunistamaan. Tällä kertaa meillä oli tilauksessa morsiamen häämeikkaus ja kampaus sekä kaason meikki ja kampaus Villa Vuosannassa Helsingissä. Kampaajana paikan päällä Mari Salon SimoNetasta.

 Alla alkukuvat morsiamen ja kaason silmämeikeistä, joista toivottiin kesäisen pehmeitä ja kevyitä.Hiuskukissa omenapuunkukkaa ja lehteä.

Kuvaajana paikan päällä oli valokuvaaja Juuso Koivisto, Bonafide Weddings:iltä. Huomasin, että hänellä oli kaikentyyppisiä kuvakulmia käytössä ja tuntui liikkuvan melkein huomaamattomasti joka puolella juhlapaikkaa, jossa tärkeitä hetkiätuli tallennetuksi. Sain asiakkaalta ja kuvaajalta upeita kuvaterveisiä, jotka laitan Teille heidän suostumuksellaan näkyville seuraavaan postaukseen ihan omaksi jutukseen.
Kaason kampaus ja meikki valmiina.


Morsian myös valmiina suureen päivään... (kerrassaan hurmaava selkämys puvussa, eikö!?)
 Lisää kuvia siis seuraavassa postauksessa tulossa...
1 kommentti:

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto