keskiviikko 23. toukokuuta 2018

"Helsinki Creative Look Competition"-fantasiakilpailusarja 2018


Otimme kampaajaystäväni ja työparini kanssa osaa huhtikuussa Suomen maskeeraajat RY:n järjestämään Helsinki Make Up Event 2018  tapahtumaan, jossa  kilpailimme "Helsinki Creative Look Competition"-fantasiakilpailusarjassa tiimillämme:
Hiukset ja stailaus: Noora Toiviainen
Malli: Heini 



Noora on menestynyt kilpailuissa ulkomaita myöten ja on kokenut kisaaja. Minulle tämä oli ensimmäinen kokemus laatuaan. Nappasimme kolmannen sijan kilpailussa ja olen siitä erittäin ylpeä, sillä kilpailu oli erittäin kovatasoinen! 



Nappailin aamupäivän kuluessa muistoksi tietenkin vähän kuvamateriaalia siitä, miten Heini valmisteltiin "vedenvihreän ja sinisen värein, timanttijumalattareksi". :)








Olin tehnyt itselleni luonnoksen meikistä etukäteen, jotta muistan oikeat tuotteet ja värisävyt kilpailupaikallakin.



Konepaja Brunon tilat ovat retrohenkisen mahtavat.





Noora oli itse tehnyt mallin pukuun lisäosina helmikoristeet ja irtohihat.








Montako tuntia työtä Noora on käyttänyt tämän hiuskruunun tekemiseen! Laineistaan tunnettu kampaaja, pysyi uskollisena laineille...









Meikkituotteet: Kryolan



Huulimeikkiin kokeilin useita yhdistelmiä, kunnes löysin hyvän sävyn ja kestävyyden. Lopulta koko meikki oli niin kestävä, että malli olisi voinut hypätä uimaan siinä eikä mikään olisi muuttunut. :)




Tätä hiusta... !!!





Kilpailuun osallistui 10 tiimiä ja näin upeita luomuksia.





















Kärkikolmikko...Jes!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto