keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Häämeikki on meikki elämän suureen juhlaan!
Häämeikki on meikki elämän tärkeään juhlaan. Sen tulee olla oman näköinen, tuntua hyvältä iholla, sopia kokonaisuuteen saumattomasti ja kestää ilon kyyneleet ja juhlatunnit.

Meikkitaiteilijoita on paljon ja käsityöläisinä heillä on kaikilla oma käsiala. Kannattaa tutustua heidän tyyleihinsä etukäteen ja valita itselle jo lähtökohtaisesti sopivin tyyli. Koemeikissä yhdessä ammattilaisen kanssa häämeikistä voidaan hioa juuri asiakkaan näköinen ja toivottu lopputulos. Tärkeää on vain tietää mitä haluaa ja jos tarkkaa ideaa ei vielä ole niin joistakin ideakuvistakin on apua meikin suunnittelussa.

TILAISINKO MEIKIN KOTIIN TAI HOTELLIIN VAI MENENKÖ STUDIOON?
Mikäli hääaamuun haluaa valmistautua omassa kodissa tai hotellihuoneessa ilman lähtöä minnekään, on meikkaajan ja kampaajan paikan päälle tilaaminen kätevää. Myös jos meikattavana ja kammattavana on suurempi seurue, on ehkä mukavaa toteuttaa kaikkien valmistautuminen joustavasti yhdessä paikassa ilman hätää aikatauluista tai kuljetuksista. Studioilla on myös oma tunnelmansa ja monissa studioissa onnistuu suuremmankin seurueen meikkaukset ja kampaukset samanaikaisesti. Hintaeroa palveluille ei nykypäivänä juurikaan tule, tilasipa palvelun kotiin tai menisi itse kampaamoon tai studioon. Matkakulutkin usein sisältyvät jo paikan päälle tulevien palveluntarjoajien hintoihin, joten lisäkustannuksista ei tarvitse huolehtia.
Hääpuku, kukat, kampaus ja asusteet vaikuttavat myös meikkiin ja ne on hyvä kartoittaa ennen koemeikkausta, jotta kokonaisuudesta tulee hyvä.


Meikin suhteen omia huolia ja pelkoja kannattaa kertoa meikkaajalle jo etukäteen, jotta ne voidaan korjata ja poistaa jo ennen lopullista häämeikkiä.

MITÄ MUKAAN HÄÄLAUKKUUN?
Kivipuuteri (mielellään väritön)
Muutama kasvopaperi tai nenäliina
Musta kajal
Huulipuna ja/tai huultenrajauskynä
Lakkaa ja muutama pinni

Mikäli hääpäivänä jokin sitten meneekin meikin tai kampauksen osalta pieleen vaikkapa runsaan itkemisen, tuulen tai vesisateen vuoksi ei asiasta kannata hätääntyä vaan saatujen ylläpito-ohjeiden mukaisesti vain korjata ongelma ja ennen kaikkea....nauttia päivästä.
Häämeikki: GMC-Studio/Minna
Meikkituotteet: Kryolan

1 kommentti:

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto